به گزارش ایمنا و به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ضمن رونمایی از این طرحها از دستاوردها و توانمندی شرکتهای دانشبنیان حوزه نانوفناوری که موفق شدهاند طرحهای خود را با صنایع گوناگون پیوند دهند، بازدید میکند و با فعالان فناور این کسبوکارها به گفتوگو مینشیند.
در حاشیه این مراسم، چهار قرار داد ارتباط با صنعت میان شرکتهای دانشبنیان و صاحبان صنایع مخاطب فناوریهای نانو منعقد خواهد شد تا راه ورود محصولات و فناوریهای ایران ساخت نانویی به صنعت هموار شود. این قراردادها در حوزههایی چون رنگ و رزین، پلیمر، پودرهای نانویی است که هر یک زمینه رفع یکی از نیازهای راهبردی صنعت و خلق ارزش افزوده را فراهم میکنند.
یکی از طرحهای ارائه شده در این مراسم در حوزه نانوسیالها و گلهای حفاری است که ارزشی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال دارد. همچنین ۱۷ طرح فناورانه نیز با محوریت توسعه فناوری رونمایی میشوند. این طرحها محصولات و خدماتی را در بر میگیرند که برای نخستین بار در کشور تولید میشوند یا محصولی فناورانه را توسعه میدهند.
مرکز صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زیرساخت و تجهیزات لازم را برای توسعه شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه نانو و رفع نیازهای فناورانه صنایع به دست این کسبوکارها فراهم میکند.
همچنین در این مراسم سولههای میزبان شرکتهای دانشبنیان و هستههای فناور که با حمایت معاونت علمی تجهیز شدهاند نیز افتتاح و میزبان نوآوریهای نانوفناوری میشوند. «کافیتک» میزبان فعالان فناور، صاحبان سرمایه و علاقهمندان نانوفناوری است و با ایجاد بستری تعاملی، زمینه را برای روزآمدی فناوریهای نانو و ارتباط آنها با صنایع فراهم میکند.
نظر شما