به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، روایتهای بسیاری در مورد افراد مشهوری وجود دارد که در طول تاریخ به طور مرموزی محو شده و هیچ اثری از آنها به جای نماده است. البته هیچ توضیح قانع کنندهای در مورد علت مفقود شدن این افراد وجود ندارد و همه چیز به حدس و گمان در مورد آنها ختم شده است. برخی از مشاهیر مفقود شده پس از آغاز یک سفر دریایی یا هوایی، برای همیشه به سرنوشتی عجیب دچار شدند و هر یک به طرزی باورنکردنی از صفحه روزگار ناپدید شدند. در ادامه به معرفی افراد برجستهای پرداخته میشود که با ناپدید شدن مرموزانه خود برای همیشه انسان را به تامل در مورد نحوه مرگ خود وا داشتهاند.
دوروتی آرنولد (۱۹۱۰)
دیسپیرانس آف دوروتی آرنولد، که در یک خانواده ثروتمند نیویورکی چشم به جهان گشود، از فعالان برجسته اجتماعی زمان خود به شمار میرفت. وی پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه، تصمیم گرفت به نویسندگی بپردازد که در این زمینه به موفقیت نه چندان چشمگیری دست یافت. خانم آرنولد در دوازدهم دسامبر ۱۹۱۰ برای خرید لباس جدید با یکی از دوستان خود قرار گذاشت و پس از آن به قصد بازدید از پارک مرکزی از همسفر خود جدا شد. دوروتی پس از خداحافظی خود از دوستش برای همیشه از صفحه روزگار محو شد و هیچ اثری از خود به جای نگذاشت.
خانواده دورتی از ترس ایجاد جنجال در رسانهها از تماس با نیروهای امنیتی و آگاه کردن آنها از گم شدن دختر خود جلوگیری کردند. چند هفته بعد، وکیل خصوصی و دوست خانوادگی دوروتی پدرش را متقاعد کرد خبر گم شدن فرزندش را علنی کند تا شاید بتواند رد پایی از او بیابد. اما با وجود پاداش زیادی که برای یابنده در نظر گرفته شد، هیچ خبری از دوروتی به خانوادهاش نرسید و بانوی جوان که به علت فعالیتهای اجتماعی به شهرت زیادی در میان مردم نیویورک رسیده بود، برای همیشه از دید همگان پنهان ماند.
بسیاری از مردم آن زمان شایعه کردند که دوروتی آرنولد توسط مخالفان خود ربوده شده در حالی که برخی نیز بر این باور بودند که سقط جنین باعث مرگ وی شده است. در سال ۱۹۲۸، یعنی درست پس از مرگ پدر و مادر دورتی، دوست او یعنی آخرین فردی که دختر جوان را دیده بود، شایعه کرد که دوروتی به علت ناموفقیت خود در نوشتن یک کتاب، خودکشی کرده است. البته تا سالها بعد، علت مرگ دوروتی آرنولد، همچنان در میان مردم مرموز ماند و هیچ کسی با اطمینان نتوانست بگوید که فعال اجتماعی مشهور آمریکایی چرا دیگر در میان آنان نیست.
آمیلیا ارهارت (۱۹۳۷)
آمیلیا مری ارهارت، یک خلبان پیشگام آمریکایی بود که نام او به عنوان نخستین زنی که پرواز تک نفره را در عرض اقیانوس اطلس انجام داده و همچنین صلیب متمایز پرواز را دریافت کرده، در تاریخ جهان به ثبت رسیده است. ارهارت طی دوران نوجوانی خود به طور داوطلبانه در جنگ جهانی اول به عنوان پرستار به درمان بیماران جنگی پرداخت و پس از آن، در کنار خلبانی در زمینه تدریس، نویسندگی و طراحی لباس به فعالیت مشغول شد.
آمیلیا ارهارت تصمیم گرفت همراه با کمک خلبان خود، فرد نوان، با هواپیمای شخصی خود به پرواز در سراسر دنیا بپردازد. در سفری که آمیلیا بر فراز آبهای اقیانوس آرام و در نزدیکی جزیره هاولند آغاز کرد، پیامی مبنی بر درخواست کمک به گارد ساحلی فرستاد، اما پس از راهی شدن یک کشتی امداد هیچ اثری از وی، هواپیما و همسفرش پیدا نشد. اگرچه بسیاری از مردم آن زمان استدلال کردند که هواپیمای آمیلیا بر اثر تمام شدن سوخت، به یکی از صخرههای اطراف سقوط کرده، اما همچنان کسانی وجود داشتند که به دنبال وی یا اثری از هواپیمای او بودند و با ناکامی مواجه میشدند. ناپدید شدن آمیلیا به همراه هواپیما و کمک خلبانش یکی از اسرارآمیزترین رویدادهای تاریخ هوایی بشر تا به امروز محسوب میشود.
گلن میلر (۱۹۴۴)
لتون گلن میلر موسیقیدان مشهور سبک جاز، نوازنده ترومبون و تنظیم کننده، آهنگساز و رهبر ارکستر آمریکایی بود و از موفقترین هنرمندان این سبک در دهههای ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰ به شمار میرفت. وی در دوران جنگ جهانی دوم به اوج شهرت خود دست یافت و تصمیم گرفت برای سربازانی که در پاریس به خدمت مشغول بودند، به نوازندگی بپردازد. میلر در پانزدهم دسامبر سال ۱۹۴۴ تصمیم گرفت به پاریس سفر کند اما متاسفانه هواپیمای او در هنگام پرواز بر فراز کانال مانش در اقیانوس اطلس، به همراه تمام سرنشینان برای همیشه ناپدید شد. این خبر تا کریسمس سال ۱۹۴۵ همچنان پنهان ماند اما پس از آن در میان مردم شایع شد که نوازنده محبوب آنها در سفر برای مذاکره صلح با نازیهای آلمانی کشته شده است که البته این شایعه از نظر بسیاری از بزرگان کشور رد شد.
نظر شما