به گزارش ایمنا، مهدی قلیزاده در این باره اظهار کرد: این پروژه به مساحت هفت هکتار شامل واحدهای اقامتی، آلاچیق، مراکز خرید، شهربازی، فضای سبز، کافیشاپ و رستوران است که در حال تهیه طرح توجیهی و اخذ مالکیت آن هستیم.
وی افزود: با توجه به استقبال گردشگران و مردم منطقه از این بهشت پنهان کویر و با توجه به جهانی بودن قنات بلده فردوس و نیز ثبت دومین خیابان مشجر کشور در این شهر، مکانی به عنوان مجتمع تفریحی و اقامتی در نظر گرفته شده که دارای چشمانداز زیبا است.
شهردار باغستان گفت: برای احداث این مجتمع از سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور درخواست اعتبار کردیم و دستور رئیس سازمان مبنی بر لحاظ شدن در پروژههای ۱۴۰۰ و تأمین اعتبار از محل ماده ۵۸ است.
وی افزود: احداث این مجتمع نیز به بخش درآمدی شهرداری کمک میکند و میتوانیم نیاز گردشگران و مسافران این منطقه را برای اسکان و اقامت مناسب مدیریت کنیم.
قلیزاده گفت: انتظار داریم طی بازدید نماینده مردم شهرستان و فرماندار، برای آغاز هرچه سریعتر این پروژه حمایت لازم صورت گیرد.
وی افزود: در طرح توجیهی که تهیه کردیم و مذاکراتی که با اداره منابع طبیعی داشتیم قرار شد کتابچه و طرح توجیهی برای تملک اراضی کنار جاده گناباد - باغستان برای اجرای طرح هادی و افزودن به منطقه گردشگری بام باغستان تهیه شود.
شهردار باغستان اضافه کرد: با وجود اینکه تقریباً تمامی شهر باغستان باغ بوده و خانه باغهای بسیاری در این منطقه داریم، اما برای مسافران و مردم شهرستان، بوستان و پارک مناسب در این شهر نداریم.
وی گفت: مسافران معمولاً برای اقامت لحظاتی هرچند کوتاه و تفریح جلوی در منازل ساکنان اتراق میکنند که هم برای ساکنان ایجاد مزاحمت میکند و هم چهره نامناسبی دارد.
قلیزاده افزود: یک بوستان و سه فضای سبز در طرح هادی شهری برای گردشگران و اهالی پیش بینی شده که اعتبارات کنونی شهرداری باغستان جوابگوی این اقدامات نیست.
وی گفت: اردوگاه آموزش و پرورش طبق مصوبه شورای آموزش و پرورش به همین منظور به شهرداری واگذار شد که این اردوگاه میتواند علاوه بر تأمین نیازهای آموزش و پرورش تا حدی کمبود بوستان و پارکها را در این منطقه جبران کند و امیدواریم به عنوان اردوگاه ملی اجرا شود و گردشگران هم از آن بهرهمند شوند.
شهردار باغستان اظهار کرد: ۲۵۰ هکتار از ۴۵۰ هکتار اراضی کل شهر باغستان، باغات و فضای سبز است که نبود ماشین آتش نشانی مسئولیت ما را در این خصوص بیشتر میکند.
وی افزود: این شهرداری ماشین آلات حوزه خدمات شهری به ویژه ماشین جمعآوری زباله ندارد و باید برای جمعآوری زبالهها ماهانه ۱۰۰ میلیون ریال به شرکت خصوصی پرداخت کند.
شهردار باغستان گفت: طول شهر باغستان هفت هزار و ۲۰۰ متر بوده که برای اجرای پروژههای عمرانی و بهسازی معابر نیاز به ماشینآلات عمرانی است و وجود این وسایل هم به لحاظ درآمدی و هم به لحاظ خدماتدهی شهرداری میتواند بسیار مفید باشد.
قلیزاده افزود: اکثر زمینهای باغستان قولنامهای بوده و سند ملکی ندارد لذا شهرداری نمیتواند برای زمینهای قولنامهای پروانه صادر کند.
وی اظهار کرد: اکثر مالکان قولنامه قدیمی و دستی دارند که با رفع این مشکل و ثبت سند ملکی، شهرداری از محل درآمد حاصله از صدور پروانه، میتواند در توسعه زیرساختهای شهری بهتر عمل کند.
شهردار باغستان گفت: طی مناقصهای چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار از محل اعتبارات داخلی به حوزه خدمات شهری و فضای سبز اختصاص یافته است.
وی عنوان کرد: نزدیک به چهار هزار درخت در باغستان ثبت ملی شده که هم در نگهداری و هم در زمینه مبارزه با آفات و سمپاشی هزینه بسیار سنگینی دارد که شهرداری باید مدیریت کند.
نظر شما