عباس صالح زاده در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه قائمشهر در گذشته شهر بزرگی بود که شهرهای ارطه، جویبار، کیاکلا و بخشی از سوادکوه جزو آن محسوب میشد، اظهار کرد: با تصمیمگیریهای بعدی مدیران شهری تمام این مناطق از قائمشهر جدا شدند.
وی گفت: شهرداری قائمشهر در دفاع از تمامیت ارضی این شهر بسیار تلاش کرده است و امروز با عزمی جدی بیش از سه هزار هکتار به مساحت این شهر اضافه خواهیم کرد.
شهردار قائمشهر تصریح کرد: اکنون درصدد هستیم که کارخانه فرش ساوین را به محدوده شهری قائمشهر اضافه کنیم چرا که از سال ۷۷ این کارخانه جزو محدوده شهری قائمشهر بوده است اما امروز افرادی اعلام میکنند که این منطقه از آن آنها است که شهرداری قائمشهر در مقابل این زیادهخواهیها کوتاه نمیآید.
وی تقویت حوزه سرمایهگذاری را از دیگر اهداف شورا و شهرداری دانست و اظهار کرد: تشکیل کمیسیون سرمایهگذاری برای نخستین بار در شورای پنجم اتفاق افتاد و متعاقب آن اتاق سرمایهگذاری نیز در شهرداری تشکیل شد.
صالح زاده ادامه داد: در شهری که متوسط درآمدهای شهری بسیار پایین است و مردم آن توان انجام فعالیتهای اقتصادی بزرگ را ندارند، لزوم ورود سرمایهگذار بخش خصوصی بیش از پیش احساس میشود.
وی یادآور شد: یکی از شاخصترین پروژههایی که قرار است از طریق همین کمیسیون و با همکاری بخش خصوصی اجرا شود، پروژه عمارت ماندگار و تونل شهری قائمشهر است.
نظر شما