به گزارش ایمنا، رضا شهرستانی اظهار کرد: مزایای تولید اسلبهای ضخیم را میتوان با توجه به ابعاد کمی و کیفی آن بررسی کرد. از یک سو، ورقهای عریض در شرکت فولاد اکسین میتواند در ابعاد بزرگتر تولید شود و از سوی دیگر، میتوان براساس استانداردهای جهانی، تختال تولید کرد.
وی با اشاره به یکی دیگر از مزایای تولید تختال با ضخامت ۳۰۰ میلیمتر گفت: یکی از جنبههای مهم و باارزش این دستاورد فولاد مبارکه این است که میتوان این اسلب را در ابعاد X و Y در فولاد اکسین نورد کرد و این امر در بهبود کیفیت ورق نقش مهمی دارد.
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران اضافه کرد: نورد شدن در دو جهت موجب افزایش کیفیت ورقهای تولیدی میشود. تختال با این ضخامت در عین اینکه وابستگی ما را به خارج کاهش میدهد، کاربرد ویژهای نیز در تولید محصولات پتروشیمی، نفت و گاز دارد.
شهرستانی تأکید کرد: یک بار دیگر با تکنولوژیهای بهدستآمده در فولاد مبارکه ثابت کردیم که تحریمهای حقیقی و حقوقی صنعت فولاد، بهویژه شرکت فولاد مبارکه، بینتیجه است و با بومیسازی و اعتماد به دانش متخصصان داخلی، صنعت فولاد را هر روز به شعار سال، یعنی جهش تولید، نزدیک میکنیم.
نظر شما