به گزارش خبرنگار ایمنا، غلامحسین محمدی امروز (سهشنبه) در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره بینالمللی خشت طلایی، با بیان اینکه دیپلماسی شهری تعامل با دیگر شهرهای جهان است که با هدف تقویت همکاریها و دستیابی به علایق و منافع مشترک انجام میشود، گفت: رفع بسیاری از مسائل و مشکلات شهری از طرق رسمی و دولتی با محدودیتهای بسیاری مواجه است، اما در ساحت دیپلماسی شهری با توجه به ماهیت غیر سیاسی، نتایج بسیاری قابل حصول است که این مهم به کمک جایزه جهانی خشت طلایی تهران میسر است.
وی ادامه داد: این جایزه علاوه بر توسعه دیپلماسی شهری، با فراهم کردن بستر لازم جهت بهرهگیری از تجارب دیگر شهرها و ارائه راهکارهای موفق در حل چالشهای شهری میتواند راهگشای مدیران شهری باشد. علاوه بر آن با ایجاد انگیزه و حس رقابت در مدیران شهری سبب بروز و ظهور پروژههای خلاقانه و تأثیرگذار در شهرها میباشد.
مشاور شهردار تهران تصریح کرد: خشت طلایی تهران با معیار قرار دادن دسترسی همه جوامع به اطلاعات و تجارب در سراسر جهان و تاکید بر همه شمولی، توانسته است زمینه حضور فعال شهرهای کوچک مقیاس را فراهم کند.
محمدی در ادامه با اشاره به ویژگیهای شاخص پنجمین دوره جایزه گفت: جایزه بینالمللی خشت طلایی تهران در پنجمین دوره برگزاری خود تغییرات محتوایی بسیاری را نسبت به ادوار گذشته مد نظر قرار داده است. برخی از تغییرات صورت گرفته در این دوره نسبت به ادوار گذشته شامل؛ تدقیق محورهای هفتگانه جهت جامعنگری با رویکردی همه جانبه به مسائل و چالشهای شهری، اضافه کردن معیار مستند سازی در ارزیابی فرآیند داوری به منظور دستیابی همه جوامع به اطلاعات، توسعه بخش علمی رویداد و برگزاری سلسله نشستهای تخصصی در هفت محور، برگزاری نشستهای چند جانبه با حضور همه ذینفعان و نفوذان شهری و توسعه دیپلماسی شهری با توسعه همکاریهای بینالمللی است.
نظر شما