به گزارش خبرنگار ایمنا معصومه ابتکار امروز - سه شنبه ۷ بهمن ماه ۹۹ - در آئین افتتاح مرکز توانمندسازی بانو امامی اظهار کرد: هدف اصلی از ایجاد مراکز توانمندسازی بانوان ایجاد اشتغال پایدار برای این قشر از جامعه است.
وی با بیان اینکه دولت برنامهریزیهای خوبی برای حمایت از اشتغال پایدار خانوار انجام داده است، تصریح کرد: دولت در سال ۹۸ تسهیلات پایدار روستایی و تسهیلات فراگیر برای شهرها پیش بینی و اجرایی کرده که بسیار مورد استقبال قرار گرفته است؛ بر اساس آمارهای موجود حدود ۴۱ درصد این تسهیلات را زنان دریافت کردهاند و بسیاری از آنها به اشتغال پایدار دست یافتهاند.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده ادامه داد: طرح توان افزایی زنان سرپرست خانوار در مرکز فنی و حرفهای به طور مشترک با معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده اجرا میشود که هدف اصلی آن آموزش مهارتهای کلی و حرفهای و تخصصی و تأمین زنجیره ارزش و اتصال به بازار و اشتغال پایدار است؛ همچنین در حال حاضر شبکه سازی بازاریابی دیجیتال با همکاری سازمانهای مردم نهاد و بخش خصوصی اجرا میشود.
وی با بیان اینکه در بسیاری از نقاط کشور فعالان عرصه کارآفرینی مراکزی را پیش بینی میکنند که در آن کالاها و خدمات تولیدی زنان قابل عرضه باشد، گفت: استان اصفهان همچون ۳۱ استان دیگر کشور سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده رادارد که این سند بر اساس وضعیت استان مطالعه شده و مشکلات و آسیبهای خانواده، حقوق زن، کودک همسری در آن دیده شده و مسئولیت دستگاههای مختلف مشخص و تقسیم کار شده است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده تأکید کرد: مراکز اورژانس اجتماعی و سازمان بهزیستی از جمله دستگاههای اصلی اجرای سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده به شمار میآیند.
وی با اشاره به قانون حمایت از اطفال و نوجوانان گفت: این قانون نقش مهمی در مورد افراد زیر ۱۸ سال ایفا میکند و بر اساس آن میتوان در ارتباط با کودک همسری اقدامات خوبی انجام داد.
ابتکار با بیان اینکه در دولت لایحه حفظ کرامت و حمایت از امنیت زنان در برابر خشونت تصویب شده است، اظهار کرد: این لایحه جامع به طور مشترک با قوه قضائیه است و در آن تمام ابعاد خشونت خانگی و جامعه علیه زنان پیش بینی شده است؛ لایحه حفظ کرامت و حمایت از امنیت زنان در برابر خشونت به مجلس ارسال شده و انتظار میرود در اولین فرصت مورد رسیدگی قرار گیرد.
نظر شما