به گزارش ایمنا، حسین سیمایی صراف درباره اینکه برخی منابع اعلام کردهاند که وزرا به دلیل اظهارات مطرح شده در یکی از برنامههای صداوسیما قصد شرکت در جلسه هیئت دولت در روز یکشنبه گذشته را نداشتند، اظهار کرد: بله؛ این خبر صحت دارد.
وی افزود: از روز پنجشنبه هفته قبل، تعدادی از وزرا اعلام کردند که اگر این توهین بخواهد بدون پاسخ بماند ما در جلسهای که مدیر سازمان باشد شرکت نمیکنیم.
دبیر هیئت دولت در پاسخ به این مطلب که کاش در مسائل دیگر هم اینقدر وزرا حساسیت به خرج میدادند و نه فقط در دفاع از شخص رئیس جمهور، گفت: کلیگویی نمیشود کرد؛ باید دقیقاً بگویید در چه موردی باید واکنش نشان میدادند تا بتوان پاسخ داد.
سیمایی صراف تاکید کرد: مقام معظم رهبری همین اخیراً به صراحت فرمودند به شخص دوم مملکت توهین نکنید و حرمتشکنی جایز نیست، البته انتقاد، سوال و نقد سازنده هم مجاز و هم مطلوب است. مجلس از طریق ابزارهای قانونی، رسانهها و هر شهروند کشور میتواند با استفاده از ابزارهای قانونی همچنین رسانهها از هر طریق ممکن میتوانند سوال و نقد کنند ولی توهین و فحاشی و اهانت درست نیست. اخلاق، شرع و قانون هتاکی را اجازه نمیدهد.
وی با طرح این پرسش که پس جرم انگاری توهین و اهانت برای چه مواردی است، اظهار کرد: طبق روایتی از امام حسن مجتبی (ع) «هر زشتی زشت است و از کسی که وابسته به اهل بیت است زشتتر»، آقای جهان بزرگی در کسوت روحانیت این توهین را در یک برنامه علمی و در یک شبکه علمی تلویزیونی مطرح کرده است. ایشان هم به جایگاه روحانیت، هم به جایگاه رسانه ملی و هم به مهمان فرهنگی و محترم برنامه اهانت کرده است. آیا ایشان در سطح برنامه علمی شبکه چهار بوده است؟ به هر حال واکنش مدیریت رسانه ملی نه به موقع بود و نه به اندازه.
دبیر هیئت دولت در پاسخ به این مطلب که ماهیت هیئت وزیران برای حل مشکلات مردم است، نه رفع کدورتها و در چنین شرایطی چرا این تصمیم گرفته شد، گفت: اعضای دولت قطعاً لحظهای از انجام وظیفه و خدمت کوتاهی نخواهند کرد و هدفشان از این پیام ابراز تأسف بخاطر هنجارشکنیهای اخلاقی و قانونی بود و الا دولت در سختترین شرایط هم برگزار شده و خواهد شد.
سیمایی صراف ادامه داد: حضور رئیس سازمان صدا و سیما در دولت برای این است که واقعیتها، خدمات، مشکلات و چالشها را به مردم گزارش دهد در حالی که عکس این عملاً اتفاق میافتد. ما آمار هفتگی داریم که صدا و سیما چقدر برنامه علیه دولت دارد. اگر حاصل این سیاه نماییها، فقط ناامیدی مردم از دولت بود، گرچه عملی غیراخلاقی است باز قابل تحمل بود و لیکن نتیجه قطعی این گونه بازنمایی دولت در میان مردم ناامیدی از اصل نظام و حاکمیت است. شما ببینید واقعاً مردم چقدر بین نظام و دولت تفکیک قائل میشوند.
وی در پاسخ به اینکه بخشی از این ناامیدی که شما از آن یاد میکنید به دلیل سو مدیریت خود دولت است، گفت: قطعاً دولت هم مثل هر انسانی، قصور و تقصیر داشته است، اما آیا سراسر خطا و نقصان بوده؟ به هر حال نحوه بازنمایی صدا و سیما منصفانه نیست.
دبیر هیئت دولت در مورد اینکه آیا آقای علی عسگری برای جلسات هیئت دولت مثل روز چهارشنبه این هفته دعوت شدهاند یا خیر، گفت: ما هنوز دعوتنامههای چهارشنبه را ارسال نکردهایم. البته برای روز یکشنبه ایشان را دعوت نکردیم. آقای علی عسگری در جلسه شورای معاونینشان به این توهین واکنش نشان داد اما در مورد انتشار واکنشش گفتند خبر را به فضای مجازی میفرستیم.
سیمایی صراف افزود: این در حالی است که توهین در تلویزیون پخش شده است من به آقای علی عسگری گفتم که چرا از طریق رسانه خودتان خبر را منتشر نمیکنید، ایشان گفت میخواهم این موضوع را کنترل کنم تا این صحنه کمتر انتشار پیدا کند، من به ایشان گفتم آقای علیعسگری این موضوع به اندازه کافی انتشار پیدا کرده است شما میتوانید از طریق زیرنویس شبکه خبر یا بخش خبری این موضوع را تقبیح کنید اما این کار را نکردند به خاطر همین است که میگوئیم واکنش نشان داده شده نه به موقع بود نه به اندازه بود.
منبع: فارس
نظر شما