به گزارش ایمنا، علی خاکی صدیق ضمن بیان این مطلب به تشریح جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان و همچنین نحوه آموزش دانشگاهها در ترم آینده اشاره و اظهار کرد: نحوه آموزش دانشجویان در ترم آینده کاملاً بستگی به تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا دارد و تاکنون مصوبهای به منظور آموزش حضوری دانشگاهها از سوی این ستاد صادر نشده است. بنابراین بر اساس روند ترم قبل، کلاسهای ترم آینده به شکل مجازی برگزار خواهد بود، مگر اینکه مجوز حضور دانشجویان را از سوی ستاد دریافت کنیم.
خاکی همچنین در خصوص نحوه آموزش دروس عملی دانشجویان نیز گفت: ما درخواستهایی به منظور اعطای مجوز برای دانشگاههایی نظیر دانشگاه فنی و حرفهای و علمی و کاربردی که دانشجویان بومی دارند، داریم تا این دانشگاهها دروس عملی را به شکل حضوری در محل زندگی خود برگزار کنند، اما هنوز این مجوز صادر نشده است.
معاون آموزشی وزارت علوم همچنین به تقاضای تصویب آیین نامه دورکاری از سوی بعضی دانشگاهها اشاره کرد و افزود: در جریان جزئیات این آیین نامه نیستم، اما به نظر میرسد این موضوع در خصوص فعالیت کارکنان دانشگاهها باشد که تصمیم گیری در خصوص آن با معاونت آموزشی وزارت علوم نیست.
وی در خصوص امتحانات پایان ترم دانشجویان نیز گفت: در حال حاضر امتحانات دانشجویان به شکل مجازی برگزار میشود و برای ارزیابی دورههای الکترونیکی ما از قبل دستورالعملی به دانشگاهها ابلاغ کردیم و آن این بود که ارزیابی نباید منوط به امتحان پایان ترم باشد، بلکه دانشجویان باید در طول ترم و به صورت مستمر ارزیابی شوند تا مقداری صحت ارزشیابی افزایش یابد و برای امتحان پایان ترم نیز که بخش کوچکی از ارزیابیها را پی دارد نیز اعلام کردیم دانشگاهها از امکانات نرم افزارهای موجود برای بالا بردن امنیت امتحانات استفاده کنند.
خاکی تأکید کرد: البته بعضی دانشگاهها نظیر دانشگاه تهران سیستمها و سازوکار خود را دارند و دانشگاهها با توجه به امکاناتی که دارند میتوانند راهکارهای خود را برای تأمین امنیت امتحانات به کار بگیرند. بنابراین ما دستورالعمل واحدی که همه بر اساس آن عمل کنند، ارائه نکردیم.
منبع: ایسنا
نظر شما