به گزارش ایمنا، معلم "حسین رضایی" دچار ٨٠ درصد سوختگی شده و به اصفهان انتقال یافته و گفته میشود او و معلم "مجید مرادی" از معلمان حقالتدریس بودند و بیمه ندارند و نیازمند کمک آموزش و پرورش برای تأمین هزینه درمان هستند.
بابک نوری زاده رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان خوزستان از آخرین وضعیت سه معلم سوخته در کانکس و کمکهای آموزش و پرورش چنین گفت: حادثه ساعت ۲۲ روز سه شنبه هفته گذشته رخ داد؛ حسین رضایی و مجید مرادی معلم همان مدرسهای هستند که این اتفاق در آن رخ داده است. "علی ایسپرور" و "حسین رضایی" برای دیدار مجید مرادی که در آن کانکس اسکان داشت به محل حادثه رفته بودند.
وی افزود: علی ایسپرور از معلمان رسمی آموزش و پرورش است و معلمان حسین رضایی و مجید مرادی از سرباز معلمهای حقالتدریس بودند که در جذب اخیر، پیمانی آموزش و پرورش شده بودند.
تأمین هزینه درمان سه معلم سوخته از سوی آموزش و پرورش
رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان خوزستان با تاکید بر اینکه برای هزینه درمان این سه معلم هیچ جای نگرانی وجود ندارد و آموزش و پرورش تمامی هزینهها را بر عهده دارد، گفت: از زمان وقوع این حادثه، آموزش و پرورش پیگیر روند درمانی این سه معلم بوده است؛ دو نفر از اداره تعاون و رفاه آموزش و پرورش در بیمارستان مستقر هستند تا هر گونه نیازی وجود داشت برطرف کنند.
نوری زاده با بیان اینکه انتقال یکی از این سه معلم به اصفهان به درخواست خانواده وی بود، ادامه داد: باتوجه به اینکه وضعیت سوختگی حسین رضایی بیشتر بود خانواده وی درخواست داشتند که به بیمارستان اصفهان منتقل شود که با هماهنگیهای صورت گرفته این انتقال انجام گرفت.
وی ادامه داد: وضعیت درمانی دو معلم دیگر در شرایط مناسب است و روند مناسبی را طی میکند و امروز (جمعه سوم بهمن) به بخش عمومی انتقال یافتند.
در سه ثانیه سوختند
رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان خوزستان گفت: سه معلم میگویند که حادثه در سه ثانیه رخ داد و اصلاً متوجه نشدند که چه شد فقط ناگهان دیدند که همه چیز داخل کانکس در حال سوختن است و بعد از اینکه چند نفر به کمک آنها آمدند تازه از زبان کمک کنندگان متوجه شدند که این حادثه در اثر اصابت صاعقه به کانکس بوده است.
وی افزود: حتی کمک کنندگان نیز دچار حریق شده بودند که خوشبختانه آسیب چندانی ندیدند.
چرا مدرسه کانکسی؟
بعد از انتشار این خبر واکنشهایی در خصوص اینکه چرا مدارس کانکسی در آن منطقه مستقر است و چرا مدرسه سازی صورت نگرفته که بابک نوری زاده اینگونه اظهار کرد: منطقهای که این حادثه در آن رخ داده، منطقه صعبالعبوری است به دلیل همین شرایط و پراکندگی ساکنان و تعداد کم دانش آموزان در این مناطق مدارس کانکسی مستقر شده است.
وی تصریح کرد: به مناطق صعبالعبور انتقال مصالح و وسایل سخت است، نقاطی در منطقه خوزستان وجود دارد که مسیر به شکلی بوده که حتی انتقال کانکس هم سخت است و به سختی انجام میگیرد. حتی در نقاطی انتقال کانکسها به صورت هوایی به دلیل باد شدید و نوع اقلیم امکان پذیر نیست و بعضاً افراد با به دوش گرفتن، کانکسها را به منطقه میرسانند.
منبع: رکنا
نظر شما