ایرج رضایی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، توسعه زیرساختهای شهری را یکی از اهداف اصلی شورای شهر اراک دانست و اظهار کرد: قدمهای سازنده بسیاری در مسیر توسعه زیرساختهای فناوری برداشته شده که یکی از اولین اقدامات در این خصوص، تأسیس سازمان فناوری و اطلاعات شهرداری اراک بود.
وی ادامه داد: از دیگر قدمهایی که مدیریت شهری برای توسعه زیرساختهای فناوری اراک برداشت، انعقاد قرارداد احداث ۵۰ کیلومتر فیبرنوری بود که برای محقق شدن این مُهِم چندین جلسه و ساعت کار کارشناسی انجام شد.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای شورای کلانشهر اراک افزود: برخی از مدیران دستگاههای اجرایی و خدماترسان با بنده تماس گرفتند و برای حضور در عرصه توسعه شبکه فیبرنوری اراک اعلام آمادگی کردند؛ به طور مثال اداره برق اعلام کرده که میتواند فیبرنوری را از طریق تیرهای چراغ برق خیابان منتقل کند و دیگر نیازی به انجام فرایند کنده کاری و میکروداکت نیست، البته این موضوع یک پیشنهاد بوده و درستی آن باید به تأیید کارشناسان مربوطه برسد.
رضایی اظهار کرد: شهرداری وظیفه دارد که طوری فعالیتهای درون شهری را همسوسازی کند که هزینههای عمومی برای شهروندان کاهش یافته و خدماترسانی تسهیل شود.
رضایی تاکید کرد: اگر این انجام وظیفه به صورت مناسب توسط شهرداری انجام شود یقیناً حداکثر نتایج صحیح به دست خواهد آمد.
وی اضافه کرد: پیشنهاد اداره برق باید بررسی کارشناسی شود و میتوان در صورت تأیید، در جایی که امکان دارد فیبر نوری از طریق تیرهای چراغ برق منتقل شده و در شرایط دیگر از روش دفنی استفاده شود، زیرا با چنین روشی میتوان از تمام ظرفیتهای موجود نهایت بهره را برد.
رئیس مرکز مطالعات و پژوهشهای شورای کلانشهر اراک گفت: دو سازمان سرمایه گذاری و همچنین فناوری شهرداری اراک متولی توسعه شبکه زیرساختها و فیبرنوری شهر هستند که باید برای انجام بسزای این امر کمیتهای فنی تشکیل دهند.
وی خاطرنشان کرد: از این پس، هرگونه شهرک سازی جدید باید همراه با ایجاد زیرساخت کانال مشترک خدمات زیرساختی باشد؛ این موضوع به تصویب کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی رسیده و بزودی در صحن علنی شورا نیز مطرح میشود.
نظر شما