به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار مهدی حاجیان، در آئین تکریم و معارفه سرپرست اداره کل مطالعات و تحقیقات اجتماعی ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) از زحمات و تلاشهای بی دریغ دکتر "مهدی تقوی"؛ سرپرست سابق اداره کل مطالعات و تحقیقات اجتماعی قدردانی و اظهار کرد: دکتر "تقوی" انصافاً فردی پرانرژی و دارای ایدههای مطلوبی هستند که توانستند در این دوره مدیریت خود به خوبی در مجموعه مطالعات اقدامات شایسته و ارزندهای را در راستای محقق شدن اهداف مدنظر به سرانجام برساند.
معاون اجتماعی ناجا با تاکید بر اینکه باید بر مبنای ساختارهای تعریف شده حرکت کنیم، اظهار کرد: علاوه بر اینکه باید بر مبنای ساختارها حرکت کنیم، لازم است همپوشانی نیز در این راستا صورت بگیرد و در نهایت محصولاتی که در نتیجه تحقیقات به دست میآوریم مورد بهره برداری اعضا قرار گیرد.
حاجیان با تاکید بر اینکه بهبود فرآیندها باید در دستور کار قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: معتقد هستم تمامی افرادی که برای خدمت رسانی وارد یک مجموعه میشوند بایستی پس از اتمام دوره کار و یا مأموریت آنان برنامههای خود را نیز به سرانجام برسانند به طوری که آثار و نتایج آن را در عمل هم شاهد باشیم البته در این میان با پروژههای دیر بازده نیز روبه رو هستیم اما بایستی اثرات روزانه آنها ملموس باشد. مهم است که این موضوع را به عنوان یک اصل مدنظر قرار دهیم.
معاون اجتماعی ناجا همچنین گفت: در مطالعات باید نهایتاً به برآوردهای اجتماعی برسید و آثار آن را در دورترین نقاط استانها شاهد باشیم.
حاجیان اضافه کرد: لازم است نیروهای اجرایی بر اساس مطالعات، تحقیقات و همچنین برآوردهای اجتماعی تصمیم سازی کنند و فرماندهان استانها نیز هم بر اساس برآوردها، طرحهای عملیاتی، اطلاعاتی و … خود را انجام دهند.
وی با تأکید بر اینکه باید در استانها نگاه جامعه محوری نهادینه شود، تصریح کرد: در این میان لازم است که ذائقهها را هم شناسایی کنید و بر اساس آن به یک برآورد اجتماعی برسید.
معاون اجتماعی ناجا گفت: کتابخوانی و تحقیقات میدانی دو مبنای اصلی و مهم برای رسیدن به برآوردهای اجتماعی است؛ زمانی که این دو مهم را مدنظر قرار دهیم، میتوانیم به یک برآورد اجتماعی ارزشمند برسیم.
سردار حاجیان با بیان اینکه تحولات در جامعه جریانهایی را به دنبال خواهد داشت، ادامه داد: اگر در یک مجموعه در نگرش افراد تغییر ایجاد شود در کل استانها نیز تأثیرگذار خواهد بود؛ لازم است که دادهها هوشمندانه جمع آوری شوند و اولویتهای ما نیز بر اساس اولویتهای فرمانده ناجا باشد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مطالعات و تحقیقات ما باید علم پایه اما مبتکرانه و خاص ناجا باشد، اظهار کرد: اکنون نوع تاکتیکها در ناجا با ۱۰ سال گذشته تفاوت دارد. امروز مردم به فضای مجازی مهاجرت کردهاند بنابراین باید عمده مطالعات در فضای مجازی صورت بگیرد.
معاون اجتماعی ناجا همچنین با بیان اینکه امروز دشمن باورها و اعتقادات مردم را هدف قرار داده است، گفت: باید نتایجی که از مطالعات به دست میآوریم در اختیار سایرین قرار دهیم تا آنان نیز برای رسیدن به اهداف مدنظر از تحقیقات بهره ببرند.
حاجیان با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیتها و فناوریهای نوین در مطالعات و تحقیقات گفت: لازم است که در معاونت اجتماعی ناجا هوشمندسازی را مدنظر قرار دهیم و در این راستا برای محقق شدن اهداف سرمایه گذاری صورت بگیرد.
وی تصریح کرد: امضا تفاهمنامه با سایر نهادها برای ظرفیت شناسی و استفاده از تجربیات آنها لازم است. همپوشانی در معاونت اجتماعی ناجا مدنظر قرار گیرد به طوری که بتوانید نقش محوری و کلیدی در سازمان ایجاد کنید.
معاون اجتماعی ناجا ادامه داد: در واقع باید به سمتی برویم که تمامی پژوهشگران در کل کشور به شما به عنوان یک مرجع پژوهشی نگاه کنند.
وی با بیان اینکه آموزش از جمله نکات حائز اهمیت است، تصریح کرد: در این راستا استفاده از ظرفیتهای ارزشمند N.G.O ها را مدنظر قرار دهید. بایستی ناجا را به نقطهای برسانیم که هوشمندی را در کارها شاهد باشیم.
امروز در مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید اداره کل مطالعات و تحقیقات اجتماعی از زحمات و تلاشهای دکتر "مهدی تقوی" سرپرست این اداره تقدیر و سرهنگ "علی ایزدی" به عنوان سرپرست اداره کل مطالعات و تحقیقات اجتماعی توسط سردار "مهدی حاجیان" معرفی شد.
نظر شما