مراسم سالگرد آیت الله فاضل لنکرانی به صورت متمرکز در قم برگزار نمی‌شود

حجت الاسلام نورموسوی با اشاره به همزمانی سالگرد ارتحال مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی و ایام شهادت حضرت زهرا(س)، گفت: با توجه به شرایط کرونایی مراسم سالگرد این مرجع تقلید به صورت متمرکز در قم برگزار نخواهد شد.

به گزارش ایمنا حجت‌الاسلام سید جواد نورموسوی مدیر روابط عمومی دفتر حضرت آیت الله فاضل لنکرانی به تشریح برگزاری مراسم سالگرد مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی پرداخت و گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمد فاضل لنکرانی (ره)، احیاء مجاهدت‌های علمی، فضایل اخلاقی و کمالات انسانی در جامعه است.

وی با بیان اینکه در آستانه سالگرد ارتحال مرجع عالیقدر جهان تشیّع حضرت آیت الله فاضل لنکرانی همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (علیهاسلام) قرار داریم، افزود: مراسم سالگرد این فقیه فقید به خاطر شرایط کرونایی برگزار نخواهد شد از این رو از مردم مؤمن و متدین تقاضا داریم با برگزاری برنامه‌های معنوی و ختم قرآن در مساجد کشور از مقام علمی، انقلابی و اخلاقی ایشان تجلیل به عمل آورند.

مدیر روابط عمومی دفتر حضرت آیت الله فاضل لنکرانی با اشاره به خاستگاه مردمی و علاقه مردم به این مرجع تقلید، ابراز کرد: با توجه به درخواست‌های متدینین، مراسم‌هایی به صورت مردمی همراه با ختم قرآن و گرامیداشت یاد و خاطره آن فقیه بزرگوار و احیاگر فاطمیه در شب شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها در مساجد کشور برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام نورموسوی در ادامه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در وصف حضرت آیت الله فاضل لنکرانی، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب علاقه ویژه‌ای به مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی داشتند و ایشان را یکی از استوانه‌های علمی و تحقیقی و یکی از استادان برجسته حوزه علمیه می‌دانستند.

مدیر روابط عمومی دفتر حضرت آیت الله فاضل لنکرانی ادامه داد: رهبر انقلاب همچنین فرمودند: ایشان در سال‌های طولانی دوران اختناق در شمار برجستگانی از حوزه علمیه قم بودند که در میدان‌های گوناگون مبارزات حضور داشته و رنج تبعید را به جان خریدند و پس از پیروزی انقلاب از جمله روحانیون نامداری بودند که نقش‌های مهمی در همه موارد حساس ایفا کردند.

حجت‌الاسلام نورموسوی با بیان اینکه پشتیبانی علمی، سیاسی، اجتماعی و اخلاقی حضرت آیت‌الله فاضل لنکرانی (ره)، ضمانتی برای انقلاب بود، اظهار داشت: معظم له خودش را وقف اسلام و شیعه کرد و فی‌الواقع در راه علم و دانش جانش را فدا نمود.

وی مرحوم حضرت آیت الله فاضل لنکرانی را یک شخصیت تمام عیار در همه ابعاد دانست و گفت: این عالم بزرگوار مرجعی مردمی، سیاسی، اقتصادی، علمی، اجتماعی، اخلاقی و عبادی بودند.

مدیر روابط عمومی دفتر حضرت آیت الله فاضل لنکرانی محوریت وحدت نیروهای انقلابی و خدمت در عرصه وحدت دینی را از دیگر ویژگی‌های برجسته حضرت آیت الله فاضل لنکرانی برشمرد و ابراز کرد: ایشان شاگرد برجسته امام خمینی و معروف به مرجع تقلید انقلابی بود.

وی با بیان اینکه حضرت آیت الله فاضل لنکرانی در صحنه‌های مختلف هرگاه احساس وظیفه می‌کردند با شجاعت و قاطعیت به وظیفه خود عمل می‌کرد، افزود: آن فقیه فقید مسئولیت پذیر بودند و بر سر ارزش‌های اسلام و انقلاب با هیچکس معامله نمی‌کرد و نمونه‌های آن‌را در اعلان مرجعیت حضرت امام خمینی و در صحنه‌های مختلف حمایت از انقلاب و حوزه علمیه شاهد بودیم.

حجت‌الاسلام نورموسوی با تأکید بر اینکه حضرت آیت الله فاضل لنکرانی جهانی می‌اندیشید، خاطرنشان کرد: آن مرجع بزرگوار در حوادث جهان اسلام حضور فعال و سازنده‌ای داشت و نظرات و دیدگاه‌های راه گشایی برای مسائل مختلف ارائه می‌کرد.

مدیر روابط عمومی دفتر حضرت آیت الله فاضل لنکرانی توجه و کمک به فقرا و نیازمندان را سیره همیشگی حضرت آیت الله فاضل لنکرانی ذکر کرد و گفت: ایشان همیشه به مسؤولان و دولتمردان توصیه می‌کرد که به مردم به ویژه فقرا اهتمام ویژه داشته باشند و برای حل مشکلات آنها قدم بردارند.

منبع: برنا

کد خبر 467424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.