به گزارش ایمنا، سرهنگ علی محمد رجبی اظهار کرد: در روزهای اخیر با توجه به شروع امتحانات دی ماه دانش آموزان شاهد ارسال پیامها و پیامکهایی با عنوان به روز رسانی اپلیکیشن شاد از سوی برخی مجرمان سایبری هستیم؛ در این پیامها از دانشآموزان خواسته شده اپلیکیشن شاد خود را به روز کنند و برای به روزرسانی هم باید مبلغ دو هزار تومان هزینه پرداخت کنند، در غیر اینصورت اپلیکیشن شاد آنها غیر فعال شده و دیگر خدماتی به آنها ارائه نمیدهد.
وی افزود: این پیامها از سوی مجرمان سایبری برای دانش آموزان ارسال میشود و هدف آنها چیزی جز کلاهبرداری و سرقت اطلاعات بانکی نیست.
این مقام مسئول ادامه داد: دانش آموزان و خانوادههای آنها اصلاً به این پیامها توجه نکنند و به لینکهای ارائه شده در این پیامها مراجعه نکنند، چرا که درگاههای معرفی شده در این پیامها درگاه فیشینگ بوده و برای سرقت اطلاعات بانکی ایجاد شده است.
وی در توصیه به دانش آموزان و خانوادهها گفت: برای نصب یا به روز رسانی اپلیکیشن شاد به سایت وزارت آموزشو پرورش یا مارکتهای معتبر مراجعه و از به روزرسانی کردن از طریق لینکها و سایتهای نامعتبر خودداری کنند چرا که احتمال آلودگی سیستم آنها به بدافزارهای مخرب، جاسوسی و جعلی وجود دارد.
رئیس مرکز تشخیصو پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا همچنین از مدیران مدارس درخواست کرد: در گروه مدارس برای دانش آموزان در خصوص کلاهبرداری تحت عنوان به روز رسانی اپلیکیشن شاد اطلاع رسانی کنند تا علاوه بر مانع شدن برای کلاهبرداری از دانش آموزان استرس و اضطراب در آنها را کاهش دهند.
بنابه گزارش ایرنا، سرهنگ رجبی شهروندان خواست: هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیامرسانهای موبایلی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.
نظر شما