حسین کرکوندی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اینکه عمدهترین وظایف اداره منابع طبیعی حفظ، احیا، توسعه و بهرهبرداری اصولی از این منابع است، اظهار کرد: امسال با همکاری معتمدین، اعضای شوراهای اسلامی، دهیاران و نماینده دامداران و کارشناسان همکار وضعیت بهرهبرداران مشمول در تمام سامانههای عرفی بهروزرسانی شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه پروانه چرای دام، یک مجوز موقت بهرهبرداری است باید به طرح مدون مرتعداری ارتقا یابند به همین دلیل با ابلاغ سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، تا پایان سال ۱۴۰۰ پروانه چرای دام به صورت سراسری به طرحهای مرتعداری تبدیل میشوند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری فریدن گفت: در سال جاری سهمیه شهرستان فریدن از تعهد استانی در تهیه طرحهای مرتعداری ۱۰ هزار هکتار است که مقدمات اولیه آن به اتمام رسیده است.
کرکوندی با اشاره به مزایای طرح مرتعداری چند منظوره با هدف استفاده از تمام ظرفیتها و پتانسیلهای بالقوه در جهت اقتصادی شدن آنها، گفت: این گونه طرحها با لحاظ نقطه نظر نمایندگان منتخب بهرهبرداران و کارشناسان متولی و مشارکت شرکت تعاونی کشاورزی و منابع طبیعی در دست اجرا است.
وی افزود: تمام مشکلات و نیازهایی که دامداران دارند مورد بررسی و ارزیابی قرار خواهد گرفت و پس از تصویب نهایی در کمیته فنی استان قابل اجرا است، همچنین بهرهبرداران از پرداخت عوارض دولتی سالیانه تمدید پروانه نیز معاف میشوند و مناطق مستعد کشت گیاهان دارویی، خوراکی و صنعتی مورد شناسایی و در دستور کار حفاظت و توسعه قرار میگیرد.
نظر شما