میانگین باسوادی در ایران ۹۶ درصد را رد کرد

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی آخرین آمارها از وضعیت سوادآموزی در کشور را اعلام و اقدامات انجام گرفته پیرامون سوادآموزی در ایام کرونا را تشریح کرد.

به گزارش ایمنا، شاپور محمدزاده، در نشستی خبری ضمن گرامیداشت فرارسیدن سالروز تأسیس سازمان نهضت سوادآموزی و هفته سوادآموزی در کشور، اظهار کرد: سازمان نهضت سوادآموزی در هفتم دی ماه سال ۱۳۵۸ و با فرمان امام راحل (ره) تأسیس شد و اکنون بالغ بر ۴۱ سال از تأسیس آن می‌گذرد.

وی با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته در این سازمان طی نزدیک به چهاردهه گذشته، گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، بیش از ۵۲ درصد افراد جامعه ما بی‌سواد بودند، ولی میانگین باسوادی در سال ۹۹ به بالای ۹۶ درصد رسیده است.

محمدزاده ضمن ابراز امیدواری از گسترش روند شناسایی و جذب بی‌سوادها و ریشه‌کنی بیسوادی در آینده نزدیک، گفت: در حال حاضر ۵۰ درصد فعالیت‌های ما در راستای باسواد کردن بی‌سوادان و ۵۰ درصد در راستای تعمیق، تحکیم و تثبیت سواد صورت می‌گیرد.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی به اقدامات صورت گرفته در راستای تحقق عدالت جنسیتی اشاره و اظهار کرد: ۸۰ درصد فعالیت‌های نهضت سوادآموزی مربوط به دختران و زنان است. فاصله درصد باسوادی زنان که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ۲۶.۲ درصد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال بوده اما اکنون بیسوادی به کمتر از ۲.۸ درصد رسیده است.

وی افزود: فاصله سوادآموزی در مناطق شهری و روستایی در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال، پیش از انقلاب ۳۸ درصد بوده که اکنون به کمتر از هفت درصد رسیده است.

محمدزاده همچنین با اشاره به شیوع کرونا از اسفندماه سال گذشته و اقدامات انجام شده پیرامون تداوم جریان سوادآموزی در کشور گفت: از اواخر سال گذشته جهان با شیوع ویروس کرونا روبرو شد و سازمان نهضت سوادآموزی نیز در راستای سیاست‌ها و برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش، اقداماتی را در دستورکار قرار داد.

بنابه گزارش ایسنا، رئیس سازمان نهضت سوادآموزی ادامه داد: ازجمله اقدامات انجام شده اینکه برای عقب نماندن از آموزش‌ها، همانند شبکه شاد، سامانه‌ای تحت وب راه‌اندازی کردیم.

کد خبر 463143

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.