به گزارش ایمنا، به نقل از روابط عمومی سازمان اورژانس کشور، دکتر پیرحسین کولیوند در مورد جزئیات این خبر گفت: در بحث ایجاد مراکز مراقبتی سلامت اولویت اول استفاده از هتلها و مهمانسراهای دولتی است که تا به الان در اختیار گرفتهایم و در فازهای بعدی هتلها و مهمانسراهای گردشگری خصوصی و پس از آن خوابگاهها و بعد مساجد، زائرسراها و سالنهای ورزشی را در نظر گرفتهایم که ظرفیت قابل توجهی از سوی همه دستگاهها به ما اختصاص داده شده است.
دکتر کولیوند گفت: با همکاری و همراهی همه دستگاهها، تاکنون ۱۲۰ هزار تخت در ۱۸۰۰ مرکز مراقبت سلامت در سراسر کشور شامل هتلها، مهمانسراها و زائرسراها به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص و توسط دانشگاههای علوم پزشکی راه اندازی شده است.
وی افزود: اجرای این طرح هیچ هزینهای برای مردم ندارد، از سوی دولت پرداخت میشود و تمامی هزینههای این طرح از قبیل هتلینگ، مراقبتهای درمانی و دارو تحت پوشش سازمانهای بیمهگر قرار خواهد گرفت.
رئیس قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی اضافه کرد: لوازم حفاظت فردی، تب سنج، فشارسنج، گوشی پزشکی و دستگاه پالس اکسی متری تأمین و در اختیار تیمهای مراقبتی در مراکز اقامتگاهی سلامت و تیمهای بیماریابی قرار گرفت.
این طرح در سراسر کشور آغاز شده و قرار است به صورت محله محور و اینکه هر خانه یک پایگاه سلامت باشد، فعالیت میکند. در مراکز مراقبت سلامت، جامعه هدف افرادی هستند که به کرونا مبتلا شدند و امکان جداسازی آنها از سایر اعضای خانواده در خانه خودشان وجود ندارد و یا افرادی هستند که با افراد مبتلا مواجه شده و در تماس بودهاند و آنها نیز امکان جداسازی به لحاظ فضای فیزیکی را ندارند.
نظر شما