علی مقیمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: یکی از مهمترین معضلات زیست محیطی منطقه مربوط به ریزگردهای حاصل از فعالیت معادن و احاطه کردن شهر مرزنآباد چالوس است. برای جلوگیری از آن پیگیریهای زیادی شده که تاکنون هیچکدام نتیجه نداده است.
عضو شورای اسلامی شهر مرزنآباد با اشاره به مشکل خروجی جاده معادن لعله بیجار، ادامه داد: در همین رابطه صورتجلسهای در تاریخ ۲۷ آبان سال گذشته با معدن داران داشتیم که طی آن مقرر شد حدود دو کیلومتر را آسفالت کنند تا گل و لای ناشی از فعالیت آنها به جاده اصلی سرازیر نشود.
مقیمی با بیان اینکه چندین تصادف در این نقطه رخ داده و وضعیت به حدی خطرناک است که حتی پلیس راه و اداره راه هم معترض هستند، تصریح کرد: بارها اعتراض خود را اعلام کردیم اما معدن داران مشکلی را که خودشان باعث به وجود آمدنش شدند را برطرف نمیکنند.
وی اضافه کرد: مجدداً در فرمانداری و بخشداری صورتجلسه نوشته شد و معدن داران در حضور ریاست دادگاه تعهد دادند اما تا امروز که یکسال گذشته هیچ اقدامی جهت اجرای حتی یک بند از ۱۱ بند تعهدشان محقق نشده است.
مقیمی ادامه داد: این در حالی است که در بند ۱۲ صورتجلسه نوشته شد تاریخ اجرا از زمان ابلاغ یک ماهه است اما یکسال گذشت و تاوان این بی تدبیری را مردم مرزنآباد و افرادی که از این منطقه تردد میکنند میدهند.
رئیس شورای شهرستان چالوس منشأ گل آلودگی رودخانه مرزنآباد را فعالیت معادن دانست و گفت: متولیان بهجای جلوگیری از فعالیت غیراصولی معادن، تأسیسات مربوط به شهرداریها را میبندند. انتظار ما بررسی کارشناسانه است نه اینکه از حقایق چشمپوشی کنند.
وی به معضل دیگر در خصوص معادن مرزنآباد به افزایش قیمت شن و ماسه اشاره کرد و افزود: مگر میشود انجمن معدن داران غرب مازندران خود راسا در خصوص قیمت شن و ماسه تصمیم بگیرد؟ آیا نباید قیمتها در نهادهای مربوطه استانی تأیید و ابلاغ شود؟ ماسه در اوایل سال ۹۹ تنی ۲۷ هزار تومان بود که امروز به بیش از ۱۰۰ هزار تومان رسیده و این مسئله مورد شکایت بسیاری قرار گرفته است.
نظر شما