به گزارش ایمنا و به نقل از مرکز روابطعمومی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، ولی تیموری در نشست مجازی با مدیرانکل و معاونان گردشگری استانهای سراسر کشور که به منظور تبیین سازوکار اجرای مفاد و احکام سند توسعه گردشگری در سطوح استانی در محل معاونت گردشگری تشکیل شد، این سند را به عنوان یکی از مهمترین اسناد فرادست در حوزه گردشگری معرفی کرد و افزود: بخش احکام مندرج در سند توسعه گردشگری ماهیت اجرایی و عملیاتی دارد و به روش آسیبشناسی و حل مسأله تنظیم شده که با کمک دستگاههای دیگر باید اجرایی شود.
او با یادآوری اینکه سند توسعه گردشگری مصوب هیئت دولت بوده و اجرای آن تکلیف همه دستگاههای اجرایی است، عنوان کرد: استانداران کشور باید همکاری بیشتری در این خصوص داشته باشند، با توجه به اینکه هر یک از احکام سند توسعه گردشگری اکنون حکم بالادستی را دارند، از همه دستگاههای اجرایی کشور باید مطالبهگری شود.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی همچنین با بیان اینکه راهبردهای هفتگانه مندرج در سند باید در قالب طرحهای جامع استانی پیادهسازی شوند، از ادارات کل استانها به عنوان مجری اینگونه طرحها خواست در حین اجرا از ظرفیت بدنه کارشناسی استان استفاده کنند، به نحوی که هر استان با تدوین طرح جامع استانی، ظرفیت نیروی انسانی خود را نیز از طریق تجربهاندوزی در کنار مشاوران منتخب برای طرح جامع ارتقا دهند.
او تأکید کرد: حسب دستور وزیر میراث فرهنگی تدوین طرح جامع توسعه گردشگری استانها در اولویت اول کارهای ادارات کل استانی باید قرار گیرد.
بنا به گفته تیموری سازوکار اجرایی مفاد سند راهبردی در ب هشتم آن آورده شده و سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف به نظارت و تحقق آن خواهد بود.
نظر شما