محدوده نظرگاه کلانتری‌ها به نصب دوربین مجهز شدند

رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی گفت: به منظور رعایت حقوق شهروندی در تحت نظرگاه کلانتری‌های سراسر کشور دوربین نصب شده و عمدتاً این مکان‌ها به دوربین‌های نظارتی و پایش تصویری مجهز شده‌اند.

به گزارش ایمنا، سردار مهدی معصوم بیگی، اظهار کرد: به منظور رعایت حقوق شهروندی تحت نظرگاه‌ها در سراسر کشور به دوربین‌های نظارتی و پایش تصویری مجهز شده‌اند.

وی با اشاره به اجرای طرح مکنا (مدیریت کیفیت ناجا) افزود: در راستای تحول کلانتری و پاسگاه‌ها طرح مکنا اجرا می‌شود که تجهیز تحت نظرگاه‌های سراسر کشور به دوربین‌های مدار بسته و پایش تصویری رفتار مأمور و متهم، از محورهای اساسی در اجرای طرح تحول کلانتری‌ها و مدیریت کیفیت است.

معصوم بیگی تصریح کرد: با هدف رعایت و ارتقای حقوق شهروندی متهمان، تحت نظرگاه‌های سراسر کشور به دوربین مدار بسته مجهز شدند تا سلسله مراتب فرماندهی بتوانند در هر لحظه‌ای این مراکز را رصد کنند.

رئیس پلیس پیشگیری ناجا ادامه داد: با توجه به موج دوم ویروس کرونا و به منظور پیشگیری از افزایش تعداد مبتلایان، متهمان در تحت نظرگاه‌های کلانتری‌ها با رأی و نظر مرجع قضائی فقط ۲۴ ساعت بازداشت می‌شوند.

معصوم‌بیگی افزود: سلامت متهمان در تحت نظرگاه‌های کلانتری با ضد عفونی کردن مستمر محیط و ارائه اقلام بهداشتی به آنها حفظ می‌شود. از سوی دیگر چنانچه متهمی بعد از وقت اداری به کلانتری دلالت شود، حسب نظر قاضی کشیک تعیین تکلیف شده و حداکثر با با رأی و نظر مرجع قضائی فقط تا ۲۴ ساعت می‌توانند در تحت نظرگاه کلانتری باشند در این مدت نیز ارائه خدمات بهداشتی همچنان شامل حال افراد متهم می‌شود.

رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی ادامه داد: این پلیس با توجه به شرایط بحرانی کرونا همواره به اجرای پروتکل‌های بهداشتی در مراکز انتظامی، کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها اهتمام داشته و در راستای حفظ سلامت عمومی کارکنان و مراجعان به کلانتری‌ها اعم از ارباب رجوع و متهمان برابر بخش نامه‌های ابلاغی اقدام می‌کند.

سردار معصوم‌بیگی گفت: کلانتری و پاسگاه‌ها از امکان پرتردد است بر این اساس پذیرش و ارائه خدمات انتظامی و اجتماعی در رده‌های تابعه پلیس پیشگیری تعطیل بردار نیست لذا طی برنامه ریزی انجام شده، کارکنان کالانتری‌ها با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، ضمن حفظ سلامت خود و ارباب رجوع از گسترش زنجیره انتقال کرونا جلوگیری می‌کنند.

وی تصریح کرد: تکریم ارباب رجوع در کلانتری‌ها با پیشگیری از شیوع کرونا همچنان از جمله اولویت‌های پلیس پیشگیری در این ایام است لذا پلیس پیشگیری به منظور حفظ سلامت کارکنان کلانتری از ابتلاء به ویروس کرونا همچنین رعایت حقوق شهروندی، طی دو مرحله، کلانتری‌های سراسر کشور را به دستگاه راکد فلزیاب مجهز کرده تا با جایگزینی شیوه‌های الکترونیکی در پایش مراجعان، سلامت کارکنان و مراجعان حفظ شود.

معصوم بیگی با اشاره به تمهیدات پلیسی برای کنترل و مهار ویروس کرونا در مراکز انتظامی، کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها افزود: در راستای کنترل و مهار این ویروس، تمام مراکز خدماتی دهی این پلیس، خودروهای گشت انتظامی و خودروهای حمل متهم به صورت مدام سم زدایی و ضد عفونی می‌شود علاوه بر این اقداماتی مثل آموزش چهره به چهره کارکنان، تجهیز کارکنان به اقلام بهداشتی، پایش سلامت کارکنان و مراجعان هنگام ورود و خروج و اهدای اقلام بهداشتی قبل از ورود به محیط‌های خدماتی و حذف برخی فرایندهای آسیب زا را در دستور کار قرار داریم.

رئیس پلیس پیشگیری گفت: با توجه به تاکید جدی بر رعایت استفاده از ماسک در جامعه و مجامع عمومی توصیه می‌شود، مردم همگام و همراه با مسئولان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی یاری رسان خادمان سلامت، نظم و امنیت برای ارائه بهترین و بیشترین خدمات در حوزه امنیت و سلامت باشیم.

معصوم بیگی افزود: هم اکنون در کلانتری‌ها تبادل اطلاعات و پرونده‌ها تقریباً الکترونیکی انجام می‌شود اما تبادل دیتا و مسائل پزشکی در ارتباط با سازمان پزشکی قانونی کاملاً الکترونیکی است و در زمینه تبادل الکترونیکی با سیستم قضائی پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم.

کد خبر 456479

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.