ناصر کریمی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: پردیس هنر یکی از پروژههای شاخص در زمینه فضاهای فرهنگی و تفریحی است که بهمن سال ۱۳۹۷ به بهرهبرداری رسید و در اختیار شهروندان قرار گرفت.
وی با بیان اینکه پردیس هنر در محل شهربازی سابق اصفهان احداث شده است، افزود: مساحت کل این پروژه ۸۰ هزار مترمربع است که در محدوده منطقه شش شهرداری قرار دارد.
مدیر پروژه پردیس هنر خاطرنشان کرد: هدف شهرداری از اجرای پروژه پردیس هنر ایجاد یک فضای تفریحی و فرهنگی شاد برای شهروندان بوده است.
وی با بیان اینکه این پروژه دارای فضاهای مختلف و متنوع است، افزود: آبشارهایی در این پروژه ایجاد شده که در یک فضای بسیار زیبا با نورپردازیهای ویژه در امتداد خیابان آبشار آب از روی تخته سنگها به داخل برکهها ریزش پیدا کرده و وارد برکه مرکزی میشود.
کریمی ادامه داد: در بخش مرکزی پردیس هنر، برج آبنما در یک فضای هرمی شکل قرار گرفته و در مجاورت آن یک حوض بسیار زیبا وجود دارد که آب توسط فواره به سمت بالا پرتاب میشود و یک فضای زیبایی را به وجود میآورد.
وی تصریح کرد: برج آبنمای پردیس هنر به صورت دو طبقه است که شهروندان میتوانند از بالای این برج، فضای کل منطقه را تماشا کنند.
مدیر پروژه پردیس هنر با اشاره به سالن آمفی تئاتر پروژه، اظهار کرد: این سالن با ویوی رودخانه زایندهرود، بیش از سه هزار نفر گنجایش دارد که میتوان از این فضا برای برگزاری همایشهای مختلف استفاده کرد.
وی با بیان اینکه در پردیس هنر بخشهای دیگری همچون باغ گل رز، فرش گل، فضای ورودی ویژه اجرا شده است، گفت: در سمت جنوب پروژه پارکینگ برای خودروهای شهروندان پیش بینی شده است.
کریمی تاکید کرد: هدف از اجرای این پروژه ایجاد یک فضای فرهنگی و تفریحی شاد برای شهروندان بوده و با اجرای آن یک فضای فرحبخش برای شهروندان به وجود آمده است.
وی با بیان اینکه پروژه پردیس هنر در مجموع با اعتبار ۳۰ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیده است، افزود: در طراحی و اجرای پروژه بوستان پردیس هنر رعایت کامل اصول مهندسی و کیفیت اجرا مورد توجه قرار گرفته است که از جمله آن میتوان به طراحی ورودیها، خوانایی و هویتمندی، الگوی کاشت درختان و پوشش گیاهی، فضای پارکینگ، مصالح مورد استفاده برای کفسازی، در نظر داشتن نیازهای گروههای خاص اجتماعی مانند زنان، کودکان و معلولان، طراحی فضاهای تفریحی و ورزشی پارک اشاره کرد.
نظر شما