۱۰درصد از جمعیت شهری کاشان سالمند هستند

خبرگزاری ایمنا: ریيس اداره بهزيستي شهرستان كاشان جمعيت سالمند كاشانی را ۳۵هزار نفر اعلام كرد و گفت: ۱۰ درصد از جمعيت شهري و ۲۰ درصد از جمعيت روستايي این شهرستان را سالمندان تشكيل مي‌دهند .

امين عسکري در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کاشان با اشاره به اينكه از اين تعداد سالمند در شهرستان كاشان نزديك به ۱۹ هزار نفر خانم و مابقي آقايان هستند، اظهار داشت: از ۳۵ هزار سالمند شهرستان كاشان ۵۰۰ نفر تحت پوشش اداره بهزيستي اين شهرستان هستند و از این تعداد يكصد نفر در روستاها زندگی می‌کنند.
وی با بيان اينكه در مركز شبانه روزي سالمندان گلابچي كاشان خدمات آموزشي، توانبخشي، پزشكي، اجتماعي و حرفه‌اي به ۲۷۷ نفر سالمند ارائه مي‌شود، اظهار داشت: ۳۶ نفر سالمند نيز در مركز خصوصي ميعاد شهرستان كاشان نگهداري مي‌شوند.
ریيس اداره بهزيستي شهرستان كاشان افزود: براي هر نفر سالمند تحت پوشش این اداره ماهانه ۱۸۰ هزار تومان يارانه پرداخت مي‌شود.
عسکري مراقبت‌هاي پزشكي و پرستاري، توانبخشي پزشكي، اجتماعي، حرفه‌اي و آموزشي را از جمله خدمات بهزيستي به سالمندان ذكر كرد و اظهارداشت: اين خدمات با هدف كاهش عوارض ناشي از دوران سالمندي، پيشگيري از ابتلا به بيماري‌هاي دوران سالمندي، درمان بيماري، افزايش توانايي سالمندان در مقابله عوارض سالمندي، سازگاري با محيط و حفظ حداكثري استقلال سالمندان انجام مي‌شود .
وي همچنين خدمات پزشكي، فيزيوتراپي، كار درماني، گفتار درماني، بينايي سنجي، پرستاري، كشف تقويت توانمندي‌هاي حرفه‌اي سالمندان، خدمات مددكاري، ارائه اصول زندگي سالم براي سالمندان از جمله مراقبت‌هاي شخصي، پيشگيري از عوارض سالمندي، پرهيز از رفتارهاي پرخطر و تغديه سالم و هنر درماني به افراد سالمند و خانواده آنان را از جمله خدمات بهزيستي در بخش‌هاي توانبخشي ذكر كرد.
به گفته عسکری خدمات ارائه شده به سالمندان در قالب چهار نوع مركز توانبخشي، مراقبتي و نگهداري شبانه روزي سالمندان‌، مركز توانبخشي و آموزشي روزانه سالمندان، مركز خدمات توانبخشي و مراقبتي سالمندان در منزل و مركز جامع خدمات توانبخشي سالمندان ارائه مي‌شود .
ریيس اداره بهزيستي شهرستان كاشان تصریح کرد: اين خدمات به سالمندان تحت پوشش بهزيستي، سالمندان داوطلب ۶۰ سال به بالا، سالمندان ساكن در مراكز توانبخشي روزانه و شبانه و سالمندان عضو NGO ها ارائه مي‌شود.
عسگري با اشاره به اينكه به افراد ۶۰ سال به بالا سالمند گفته مي‌شود، افزود: سن اميد به زندگي با پيشرفت‌هاي بهداشتي و گذر جامعه از سنتي به صنعتي افزايش يافته است.
کد خبر 45033

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.