به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ داود معظمی گودرزی، اظهار کرد: ۳۱ شهریورماه یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و اظهار کرد که در حال انجام تراکنش بانکی از طریق اینترنت بانک بودم که ناگهان متوجه خالی شدن موجودی حساب بانکی ام به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال شدم.
وی افزود: حین رسیدگی به پرونده ۱۱ پرونده مشابه دیگر نیز به پلیس فتا ارجاع و شاکیان در اظهارات مشابهی از سرقت وجوه حساب بانکی شأن شکایت داشتند که موضوع به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.
رئیس پلیس فتا پایتخت در ادامه، اظهار کرد: در بررسیهای اولیه مشخص شد که مالباختگان در موتورهای جستجوگر بدون توجه به آدرس URL از درگاه جعلی اینترنت بانک یکی از بانکهای داخلی کشور قصد انتقال وجوه به مقصد را داشتند که دادههای کارت بانکی سپس موجودی حساب بانکی شأن سرقت شده است.
گودرزی ادامه داد: با تلاش شبانه روزی هویت و مخفیگاه سه عضو اصلی این باند حرفهای شناسایی شد و با هماهنگی و اخذ نیابت قضائی هر سه متهم در یک عملیات پلیسی در یکی از شهرهای شمالی کشور دستگیر شدند و به پلیس فتا انتقال یافتند.
وی با اشاره به اینکه از مخفیگاه متهمان تعداد زیادی آلات و ادوات مجرمانه، کارت بانکی، موبایل و لپ تاپ کشف شد، اظهار کرد: متهمان پس از انتقال به پلیس فتا به جرم ارتکابی و ساخت درگاه جعلی بانک اعتراف و اظهار کردند که پس از برداشت غیرمجاز از حساب مال باختگان، وجوه مسروقه را از طرق مختلف از حسابهای مقصد خارج میکردیم.
گودرزی اضافه کرد: کارشناسان ارزش ریالی اموال کلاهبرداری شده را ۲۰ میلیارد ریال برآورد کردهاند.
رئیس پلیس فتا پایتخت در پایان به شهروندان توصیه کرد: حتیالامکان از وارد شدن به لینکهای مشکوکی که در سایتها و شبکههای اجتماعی مختلف تحت عناوین گوناگون ارائه میشود، خودداری کنید و ضمن جدی گرفتن هشدارهای پلیسی در صورت مواجهه با موارد مشکوک حتماً از صحت اطلاعات و آدرس URL سایت اطمینان حاصل کنید و تنها به نتایج جستجوهای اینترنتی اکتفا نکنید. هنگام ورود اطلاعات کارت و حساب بانکی، ملاحظات امنیتی لازم را رعایت و هرگونه موارد مشکوک را از طریق سایت اینترنتی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir اطلاع رسانی کنید.
نظر شما