به گزارش ایمنا، دانشمندان آکادمی پزشکی اعصاب در آمریکا دریافتهاند که نوشیدن قهوه از خطر ابتلاء به بیماری پارکینسون حتی در افرادی که زمینه وراثتی دارند، میکاهد. در پژوهشی که روی ۱۸۸ فرد مبتلا به پارکینسون و ۱۸۰ فرد سالم انجام شده است، مشخص شد در هر گروه افرادی وجود داشتند که ژن LRRK2 آنها دچار جهش شده بود. این ژن چنانچه تغییراتی داشته باشد، موجب رشد بیماری پارکینسون میشود.
پژوهشگران، میزان کافئین موجود در خون همه شرکت کنندگان در پژوهش و حجم موادی که بدن در نتیجه دریافت آن تولید میکند را با یکدیگر مقایسه کردند. نتیجه این بود که سطح کافئین موجود در خون کسانی که از بیماری پارکینسون رنج میبرند در مقایسه با افراد سالم، ۷۶ درصد کمتر بود. همچنین بیمارانی که ژن LRRK2 در آنها تغییری نیافته بود، میزان کافئین بدنشان نسبت به افراد سالم ۳۱ درصد کمتر بود.
علاوه بر این مشخص شد افرادی که ژن LRRK2 آنها جهش داشته میزان کمتری نسبت به افراد سالم قهوه مصرف کردهاند. به گفته پژوهشگران، به طور قطع نمیتوان گفت که قهوه به جلوگیری از ابتلای افرادی که زمینه وراثتی دارند کمک میکند، اما با حصول این نتایج بسیار خوش بین هستند و به پژوهشهای خود در این زمینه ادامه خواهند داد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نظر شما