سپنتا نیکنام در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه کمیسیون خدمات شهری جلساتی را به مباحث مرتبط با معلولان اختصاص داده و با تشکیل کمیته تخصصی مناسب سازی شهری در این حوزه برنامه ریزی لازم را انجام داده، اظهار کرد: نمونه بارز این فعالیتهای مناسب سازی فضاهای شهری برای معلولان جسمی و حرکتی است.
وی با بیان اینکه سایر معلولان مانند ناشنوایان نیازهای دیگری دارند که شاید با مناسب سازی مسیرهای شهری مرتبط نباشد، افزود: با پیگیری و نیازسنجیهایی که در خصوص ناشنوایان شد بیشترین درخواست آنها ایجاد امکان استفاده از برنامههای صدا و سیما بود.
رئیس کمیسیون خدمات و محیط زیست شهری شورای اسلامی شهر یزد با اشاره به اینکه صدا و سیما طبق قانون باید شرایط استفاده ناشنوایان از برنامههای خود را فراهم کند، تاکید کرد: با ورود کمیته مناسب سازی شهری شورای شهر یزد و با همکاری فرمانداری یزد، بهزیستی، انجمن ناشنوایان استان و صدا و سیما طی تفاهم نامهای مقرر شد مترجم ناشنوایان در اخبار صدا و سیمای یزد استفاده شود و حق الزحمه آن توسط شهرداری و شورای شهر یزد پرداخت شود.
نیکنام با بیان اینکه مجوزهای لازم از سازمان صدا و سیما برای این امر اخذ شده، تصریح کرد: طی این تفاهم نامه مقرر شد مترجم ناشنوایان هر روز در یک بخش خبری استان و برنامه سلامت که توسط صدا و سیمای یزد در شبکه شما پخش میشود، حضور داشته باشد.
نیکنام با بیان اینکه پنج هزار نفر عضو جامعه ناشنوایان استان یزد هستند، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این موضوع، به نظر میرسد این اقدام در سالهای آینده هم به طور مستمر دوام داشته باشد.
نظر شما