به گزارش ایمنا، قاسم تقی زاده خامسی امروز در صفحه اینستاگرام خود اظهار کرد: روزهای اخیر در کنار کارهای بسیاری که تا پایان دولت در وزارت نیرو برای انجام آن برنامهریزی شده است، تغییر ساختار حوضه آب با نگاه فرابخشی یکی از مهمترین مسائلی است که با یکپارچه سازی آب روستایی و شهری آغاز و با انتصاب معاون آب و آبفا به مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره شرکت مدیریت منابع آب ایران ادامه یافت.
وی ادامه داد: گام بعدی تشکیل مدیریت حوضههای آبریز است که با مشارکت همه ذینفعان آب خواهد بود.
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران خاطرنشان کرد: اهم ویژگیهای ساختار پیشنهادی را میتوان در قالب ایجاد یکپارچگی در ساختار ستادی و ملی و برقراری ارتباط نظاممند بین مدیریت بخش آب با کارگروههای سازگار با کم آبی در استانها، ایجاد و استقرار سازمانهای مدیریت حوضهای، مدیریت بخش آب کشور از مرز استانی به مرزهای هیدرولوژیکی و ایجاد یکپارچگی در ساختارها شرکتهای آب و فاضلاب بیان کرد.
تقی زاده خامسی افزود: تقویت جایگاه مطالعهها و دادههای منابع آب، ایجاد ساختار و ساز و کارهای رسمی در حوزههای اجتماعی و مشارکت مردمی و نیز تقویت و ارتقای جایگاه دیپلماسی آب از دیگر مواردی است که میتوان بیان کرد.
وزیر نیرو در نیمه شهریورماه خبر از تشکیل ستاد مدیریت بهم پیوسته حوضههای آبریز داد و اظهار کرد: ستاد مدیریت بهم پیوسته حوضههای آبریز کشور از امروز با هدف اعمال مدیریت واحد بر این حوضهها آغاز به کار کرد.
رضا اردکانیان در مراسم آغاز رسمی پروژه ساز و کاری استقرار مدیریت بهم پیوسته حوضههای آبریز در محل شرکت مدیریت منابع آب ایران، افزود: مقدمههای لازم برای این کار از مدتها پیش آغاز شده بود تا امروز وارد مرحله عملیاتی شد.
وی استقرار مدیریت بهم پیوسته حوضههای آبریز کشور را یکی از اقدامهای ضروری برای ساماندهی حوضههای آبریز برشمرد و گفت: ساختار فعلی ساختاری کامل بخشی است که توانایی لازم را نیز ندارد و برخی مواقع حتی مشکل آفرین نیز است و باید از این ساختار فاصله گرفت.
منبع: ایرنا
نظر شما