به گزارش ایمنا، حبیبالله مسعودی فرید، با اشاره به شهریه مهدهای کودک اظهار کرد: در این راستا برنامهای با سازمان حمایت از مصرفکنندگان داشتیم، الگویی پیشنهاد و برآوردی از هزینه تمام شده یا بخشهایی که هزینه مهدها دارند انجام شد که در این برآورد بحث نیروی انسانی، ساختمان و فضای فیزیکی، تجهیزات و سایر هزینههای جاری مورد توجه قرار گرفت و با توجه به تورمها و در نهایت با نظر سازمان حمایت از مصرفکنندگان و سازمان بهزیستی با افزایش ۳۱ درصدی نرخ پایه مهدهایکودک موافقت شد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور معتقد است که گرچه محاسبهها و مستنداتی که وجود داشت، نرخ شهریه سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ بیش از ۴۵ درصد بود، اما طبق بحثهایی که با سازمان حمایت از مصرفکنندگان صورت گرفت، همه جوانب در نظر گرفته شد و مقرر شد که نرخ شهریه متعادل باشد و در نهایت افزایش ۳۱ درصدی شهریه مهدهای کودک مورد توافق قرار گرفت.
وی با بیان اینکه این افزایش شهریهها در بخشنامهای هفته گذشته به سایر استانها ابلاغ شد، تاکید کرد: شهریه مهدکودکهای هر استانی بر اساس پایه استان خودش ۳۱ درصد افزایش مییابد.
مسعودی فرید به ایسنا گفت: تعداد کودکان حاضر در مهدهای کودک از زمان شیوع کرونا بسیار کاهش یافته است و عمدتاً کودکانی که در مهدهای کودک حضور دارند، کودکانی هستند که والدینشان شاغل است.
وی در ادامه درباره ظرفیتهای مهدهای کودک در شرایط کرونا گفت: مقرر شده است که مهدهای کودک در شهرهای قرمز حداکثر ۳۰ درصد ظرفیت و در نقاط زرد حداکثر با ۵۰ درصد ظرفیت تکمیل شود.
نظر شما