به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علیرضا محمدی کرجیران با اشاره به اعمال تحریمهای بخصوص در حوزه حمل و نقل دریایی و صادرات مواد نفتی، اظهار داشت: با وجود چالشهای تحمیلی خوشبختانه با تدابیر اتخاذ شده در همسنجی صورت گرفته نه تنها در حوزه نفتی کاهش رؤیت نشده بلکه آمارها رشد ۶ درصدی را در این بخش نشان میدهد.
وی افزود: در مدت زمان یاد شده ۴۹۸ فروند کشتی در اسکلههای حوزه نظارتی بندر نفتی خلیج فارس پهلو دهی و عملیات تخلیه و بارگیری آنها صورت گرفته است.
مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: از این میزان کشتی، تعداد ۲۰۵ فروند با تناژ بالغ بر ۱۱ میلیون تن به تخلیه / بارگیری و کابوتاژ (کران بری) انواع فرآوردههای نفتی سبک و سنگین جهت صادرات مستقیم فرآورده پالایشگاههای بندر عباس و ستاره خلیج فارس و تعداد ۲۹۳ فروند با تناژ یک میلیون و ۵۷ هزار تن به صادرات انواع فرآوردههای نفتی اختصاص یافته است.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی شهید رجایی خاطر نشان کرد: طرحهای توسعه برای فعالیتهای نفتی در بندر شهید رجایی از طریق جذب سرمایه گذار در بندر نفتی خلیج فارس و همچنین احداث سه پست اسکله نفتی جدید به عنوان طرحهای مهم توسعهای سازمان بنادر و دریانوردی (طرح سال جهش تولید) در حال انجام است که با بهره برداری از این طرحها در آیندهای نزدیک ظرفیت صادرات فرآوردههای نفتی از بندر شهید رجایی بیش از ۳۰ درصد افزایش مییابد.
شایان ذکر است؛ بندر نفتی خلیج فارس به عنوان زون نفتی منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی با ۱۲ پست اسکله به عنوان مهمترین بندر نفتی زیر مجموعه سازمان بنادر و دریانوردی فعالیت مینماید.
نظر شما