صنعت طیور از واردات ۷۰۰ تن دارو بی‌نیاز می‌شود

یک بیماری انگلی طیور در کشور وجود دارد که در آن مرغ‌های گوشتی و مادر در طول دوره رشد، نیازمند واکسن و داروی شیمیایی گران‌قیمت وارداتی هستند؛ یک شرکت دانش‌بنیان برای این بیماری نوعی داروی گیاهی تولید کرده که در حال طی کردن مراحل قانونی است.

به گزارش ایمنا و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، کوکسیدیوز یک بیماری مهم در صنعت طیور است که توسط انگلی به نام ایمریا ایجاد می‌شود. این انگل در دستگاه گوارش تکثیر می‌شود و سبب تخریب بافت روده و در نتیجه موجب سو جذب، کم‌آبی و کاهش صرفه اقتصادی تولید طیور می‌شود؛ گله‌های مرغ مادر برای مصون ماندن از این بیماری مجبور هستند از هفت روز اول واکسن مصرف کنند.

همچنین در طول سال عددی بین یک میلیارد تا یک میلیارد و پانصد میلیون مرغ گوشتی در کشور تولید می‌شود. برای مصون ماندن از بیماری در این میزان از تولید باید به آن‌ها داروی شیمیایی داده شود؛ این دارو از خارج از کشور وارد می‌شود و قیمت نسبتاً بالایی دارد. صنعت طیور در کشور برای مقابله با این بیماری باید سالانه رقمی حدود ۷۰۰ تا هزار تن داروی شیمیایی وارد کند.

امیر علمی امیری، مدیر شرکت دانش‌بنیان ماکیان دام پارس گفت: این شرکت توانسته است که یک دارویی صد درصد گیاهی برای مقابله با این بیماری تولید کند. این دارو از کمیته داروهای گیاهی سازمان دامپزشکی موافقت دریافت کرده و در حال طی کردن مراحل قانونی بعدی است.

کد خبر 439526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    0 0
    سلام ازمسعولین تقاضا داریم یه فکری به حال دامداراکنین داروها همه تواین دوماه 5برابرشده داریم ورشکست میشیم اینقدر بی خیال نباشین