به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، حسین رجب صلاحی اظهار کرد: اطلاعات جمعآوری شده مربوطه به تعداد پروانههای ساختمانی صادر شده در محدودههای مصوب بازآفرینی شهری در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ و شامل ۲۱۶ شهر واجد محدوده مصوب بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری است.
وی ادامه داد: از مجموع ۱۴۵ هزار و ۹۴۱ پروانه صادر شده در شهرهای مذکور، معادل ۱۷ درصد آن در محدودههای مصوب بازآفرینی شهری واقع و مشمول ماده ۱۶ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن شدهاند.
معاون امور شهرداریهای سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور خاطرنشان کرد: ۲۴ هزار و ۸۵۳ پروانه صادره در محدودههای مصوب، منجر به نوسازی و تولید ۷۶ هزار و ۷۳۵ واحد مسکونی در این شهرها شده است.
رجب صلاحی گفت: در سالهای ۹۷ و۹۸ در محدودههای مصوب بازآفرینی ۲۱۶ شهرداری کشور جمعاً به میزان ۴۸۱۵ میلیارد ریال، در عوارض صدور پروانه ساختمان به متقاضیان ساخت و ساز، تخفیف دادهاند و شهروندان متقاضی نوسازی واحدهای مسکونی که در محدوده بافتهای فرسوده شهری ساکن باشند، مشمول حداقل ۵۰ درصد تخفیف در عوارض صدور پروانه ساختمان میشوند.
وی اظهار کرد: با توجه به الزام قانونی دولت در ماده ۱۶ قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن و تبصره (۳) ماده (۶) آئیننامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار که خرداد ماه ۹۷ به تصویب هیئت وزیران رسیده، جبران صددرصد تخفیفهای اعمال شده هزینههای عوارض صدور پروانه ساختمان از طریق سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و شرکت بازآفرینی شهری ایران در دست پیگیری است.
نظر شما