به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی مؤسسه هنرمندان پیشکسوت، در این جلسه هنرمندانی همچون عباس مشهدی زاده، احمد عبدالهی نیا، رضا بانگیز، علی قلم سیاه، احمد عربانی، مهرزمان فخار منفرد، محمد حسین عطارچیان، قربانعلی اجلی، داوود رواسانی، بیژن بیژنی، حمیدساسانی و اکبر ساعتچی حضور داشتند.
در ابتدای این جلسه محبوبه اسپیدکار، دبیر کارگروههای تخصصی مؤسسه هنرمندان پیشکسوت با ارائه توضیحاتی درباره چگونگی شکلگیری و فعالیت کارگروههای تخصصی هنرمندان پیشکسوت گفت: بر اساس بند دو از ماده ۱۷ اساسنامه مؤسسه هنرمندان پیشکسوت راه اندازی و فعالیت کارگروههای تخصصی در رشتههای گوناگون از وظایف مؤسسه است که این موضوع از چندی پیش در دست انجام بود.
او درباره مهمترین اهداف تشکیل این کارگروهها، اظهار کرد: معرفی هنرمندان در راستای کمک به بالندگی فرهنگی و اجتماعی جامعه، هم افزایی و انتقال تجربه و اندوختههای هنرمندان پیشکسوت، شناسایی، حفظ و ثبت تجارب هنرمندان و استفاده از توان علمی و هنری از جمله اهداف تشکیل کارگروهها است.
دبیر کارگروههای تخصصی مؤسسه هنرمندان پیشکسوت گفت: این کارگروهها در هشت رشته تشکیل میشود و در هرکارگروه از چهار تا هشت نفر از هنرمندان پیشکسوت در هر رشته به همراه دبیر کارگروه که نماینده مؤسسه خواهد بود وظیفه برگزاری جلسات و پیگیری مصوبات را برعهده دارد حضور خواهند داشت. رئیس کارگروه هم از میان هنرمندان عضو کارگروه توسط مدیرعامل مؤسسه انتخاب خواهد شد. مصوبات کارگروه هم بعد از تأیید و تصویب در هیئت مدیره لازمالاجرا خواهد بود.
در ادامه این جلسه هنرمندان پیشکسوت هر کدام نظرات خود را درباره فعالیتهای کارگروهها بیان و بر توجه بیشتر به حل مشکلات هنرمندان پیشکسوت تاکید کردند.
سپس در بخش پایانی جلسه سید محمد طباطبایی، مدیرعامل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت در سخنانی اظهار کرد: تشکیل کارگروههای تخصصی اگرچه از الزامات اساسنامه مؤسسه است اما باید از پیگیریهای سرکار خانم اسپیدکار در این حوزه تشکر کنیم.
او گفت: یکی از مهمترین رویکردهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی واسپاری امور به صنوف و اصحاب فرهنگ و هنر بوده است؛ چنان که در دوره حضور ایشان در معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این امر در نمایشگاه کتاب تهران به خوبی اجرا شد. تشکیل کارگروههای تخصصی در مؤسسه هم در واقع در همین راستا و با هدف واسپاری امور به هنرمندان پیشکسوت مورد تاکید است.
طباطبایی گفت: پیریزی و پایهگذاریهای خوبی در این سالها در مؤسسه هنرمندان پیشکسوت انجام شده و حالا با خیال آسوده و اطمینان خاطر پیگیر اموری همچون کارگروههای تخصصی هستیم.
مدیرعامل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت ادامه داد: در ذیل اهداف تعیین شده برای کارگروهها بنا داریم اموری همچون تشکیل بانک اطلاعات هنرمندان پیشکسوت با هدف آرشیوسازی، برگزاری جلسات گفتوگو میان هنرمندان پیشکسوت به صورت حضوری و مجازی با هدف انتقال تجربه، برگزاری جلسات دیدار و گفتوگو میان هنرمندان پیشکسوت و هنرمندان جوان با هدف توجه به ارتباط بین نسلی، برنامهریزی برای حضور هنرمندان پیشکسوت در استانها و شهرستانها و مواردی از این دست مورد توجه قرار دهیم.
او گفت: کارگروههای تخصصی در واقع نقش تصمیمسازی را در مؤسسه دارند و امیدواریم بتوانیم از این مسیر شاهد مشارکت هنرمندان پیشکسوت در مدیریت امور مؤسسه باشیم.
به گزارش ایمنا، کارگروههای تخصصی در هشت رشته تئاتر، سینما، هنرهای تجسمی، خوشنویسی، معماری، هنرهای سنتی، شعر و ادبیات داستانی و موسیقی تشکیل میشود. دیگر کارگروههای تخصصی هنرمندان پیشکسوت هم به زودی آغاز به کار خواهند کرد.
نظر شما