به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شیوع ویروس کرونا تأثیری عمیق و تبعاتی چند بعدی از خود بر جای گذاشته است و انتظار میرود با از بین بردن بسیاری از مشاغل به بدترین شکل ممکن تا چند دهه آینده اقتصاد را با رکود مواجه کند. بسیاری از محققان پیشبینی کردهاند که اثرات جبرانناپذیر این پاندمی بیش از ۱۰۰ میلیون نفر از مردم در سراسر جهان را به وضعیت فقر و حدود ۴۹ میلیون نفر را نیز به فقر شدید خواهد کشاند. بسیاری از این فقرای جدید کسانی هستند که در شهرها سکونت دارند و پیش از انتشار ویروس کرونا در بخشهای غیررسمی مشغول کار بودهاند. شهرها در خط مقدم مبارزه با اثرات درازمدت کووید -۱۹ قرار دارند و مقامات رسمی مسئولیتهایی بسیار سنگینتر از قبل برای بهبودی زندگی شهری پیشرو خواهند داشت.
ساکنان مناطق فقیرنشین شهری بیش از سایرین در معرض آسیبهای ناشی از شیوع کرونا هستند؛ این افراد اغلب در خانههای پرجمعیت با کمترین دسترسی به امکانات بهداشتی زندگی میکنند. اغلب این افراد قبل از شیوع کووید -۱۹ در بخش خصوصی مشغول کار بودهاند و اکنون از توانایی لازم برای تهیه ملزومات خود برخوردار نیستند. از سوی دیگر مقامات ارشد نیز پا به پای فقرا شرایط سختی را تجربه میکنند، چرا که گسترش این ویروس باعث کاهش صادرات، صنعت گردشگری و رکود بیسابقه اقتصاد در شهرها شده و در نتیجه ذخایر مالی آنها به شدت رو به کاهش نهاده است.
در واقع دولتهای ملی و محلی در سراسر شهرهای جهان شرایطی بسیار سختتر از مردم را در مواجهه با ویروس کرونا تجربه میکنند چرا که باید مسیرهای متعددی را برای مهار شیوع این بیماری کشنده طی کنند. اول اینکه، مقامات رسمی باید تمام توان خود را به کار گیرند تا از انتشار ویروس کرونا جلوگیری کنند و افراد مبتلا را به طور ویژه تحت مراقبت قرار دهند. در مرحله بعد، اثرات این ویروس بر گروههای آسیبپذیر جامعه خود را به حداقل برسانند و در نهایت برای سازگاری با هنجارهای جدید، جامعه خود را آماده کنند.
شناسایی افراد آسیب پذیر و تأمین ملزومات زندگی در آرژانتین
مقامات رسمی بوئنوس آیرس پایتخت کشور آرژانتین بر رفع چالش بزرگی که بر سر راه سکونتگاههای غیررسمی به وجود آمده است، تمرکز کردهاند. این افراد با استفاده از نرمافزارهایی نظیر واتساپ و فیسبوک تلاش کردهاند مراقبت از افراد آسیبپذیر جامعه، نظیر کسانی که در خانههای پرجمعیت زندگی میکنند یا افراد پیری که دارای بیماریهای زمینهای هستند، در اولویت برنامههای مهار شیوع ویروس کرونا قرار داده و برای اغلب این افراد در هتلها و سایر مکانها با کمترین امکان تماس جسمی با سایرین جایی برای سکونت اختصاص دهند. از سوی دیگر دولت بوئنوس آیرس زنان و کودکانی را که ممکن است در این دوران مورد خشونت خانگی قرار گیرند، در همان مراحل اولیه شناسایی کرده و به طور ویژهای مورد توجه حمایتی قرار میدهد. توزیع غذا به میزان کافی در میان دانشآموزان مدارس و خانوادههای فقیر و ایجاد آشپزخانههای عمومی از دیگر فعالیتهای مفید مقامات ارشد پایتخت آرژانتین در بحران کرونا به شمار میرود.
اختصاص درآمد ماهیانه در هند
افراد فقیری که معیشتشان با تهدید جدی مواجه شده است نیز باید تحت حمایت دولتهای محلی خود از غذا و منابع مالی کافی برخوردار شوند تا از این طریق بتوان آنها را در خانه نگه داشت و در نتیجه به مهار کروناویروس جدید کمک کرد. دولت اوتارپرادش، از ایالات شمالی هندوستان، برای کارگران غیررسمی نظیر فروشندگان خیابانی، رانندگان و کارگران ساختمانی که در بحران کرونا کار خود را از دست دادهاند، درآمدی ماهیانه مشخص کرده است.
توزیع غذا و ماسک در اکوادور
در کیتو، پایتخت اکوادور نیز دولت از طریق واحدهای شهری سیار و فروشگاهها، مواد غذایی را به طور رایگان بین افراد نیازمند توزیع میکند و ماسک و دستکش رایگان در اختیار آنان قرار میدهد.
تمدید مهلت اجاره در السالوادور
در کشور السالوادور در آمریکای مرکزی، دولت از صاحبان ملک خواسته است به مستاجرانی که از توان مالی برای پرداخت رهن یا اجاره برخوردار نیستند، مهلت قانونی دهند و دولت نیز از قطع کردن آب و برق مردم تا بهبود شرایط اقتصادی خودداری میکند.
نظر شما