به گزارش ایمنا به نقل از شاتا، ظرف ۲۰ روز سپری شده بازرسان این سازمان با همراهی بازرسان اتاق اصناف و همکاری دستگاههای نظارتی در قالب گشتهای بازرسی، تعداد ۱۶۰ هزار و ۵۴۹ واحد صنفی، تولیدی، توزیعی و خدماتی و … را مورد بازرسی قرار دادهاند.
در همین بازه زمانی تعداد ۱۲ هزار و ۱۵۳ واحد اقتصادی اعم از تولیدی، توزیعی، انبار و سردخانه و واحدهای عمده فروشی و خرده فروشی و خدماتی به سبب احراز تخلفات گران فروشی، کم فروشی و تقلب، عدم درج قیمت، احتکار، عدم صدور صورتحساب و …؛ شناسایی و با پرونده متشکله جداگانه، جمعاً به ارزش کل یک هزار و ۶۹۳ میلیارد و ۳۳ میلیون و ۲۷۳ هزار و ۱۳۰ ریال جهت صدور رأی به شعب تعزیرات حکومتی هر یک از استانها معرفی شدهاند.
همچنین در این مدت بازرسان اتاق اصناف سطح کشور با ۲۸ هزار و ۵۶۹ مورد بازرسی واحد صنفی در سطح عرضه برای یک هزار و ۹۷۶ متخلف به بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۳۱۰ هزار و ۲۹۵ هزار و ۱۴۰ ریال تشکیل پرونده داده و مراتب را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردهاند.
این در حالیست که در این مدت، ۱۲ هزار و ۸۹۶ گزارش و شکایت مردمی از تخلفات واحدهای صنفی و غیر صنفی بر اساس نوع تماس (حضوری، تلفنی، کتبی و سامانه ۱۲۴ ستادهای خبری استانها) دریافت شده که با توجه به اولویت بررسی به ۶ هزار و ۹۴۱ مورد آن رسیدگی و مابقی در دست بررسی است.
لازم به ذکر است؛ نظارت و بازرسی مستمر بر بازار با هدف تنظیم بازار با همکاری بازرسان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها، بازرسی اصناف و تعزیرات حکومتی ادامه خواهد داشت و با هرگونه تخلف گران فروشی، احتکار، امتناع از عرضه به طور جدی برخورد میشود.
نظر شما