به گزارش ایمنا به نقل از شاتا، محمد رضا کلامی در این باره اظهار کرد: دبیر ستاد تنظیم بازار کشور با اشاره به آنالیز دستگاهها و تشکلهای مرتبط و از آنجایی که استمرار تولید برای کشور باید حفظ شود و مرغداران دچار ضرر نشوند و جلوی گران فروشی این کالا در بازار گرفته شود، اعلام کرد: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار، قیمت مرغ برای مصرف کننده به ازای هر کیلوگرم ۱۵ هزار تومان تعیین شده است.
وی افزود: پنج درصد تلورانس قیمتی (افزایش کمتر یا بیشتر از این حد) در اختیار استانداران به عنوان رؤسای کارگروههای تنظیم بازار استانی قرار گرفته است تا متناسب با ظرفیت تولید و ظرفیتهای استانی قیمت عرضه را تعیین و اعلام کنند.
سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص گوشت قرمز نیز گفت: به دلیل اینکه ارز گوشت قرمز نیمایی شده است، واردکننده بر اساس نوسانات ارز نیما گوشت خود را وارد میکند و به صورت رقابتی میفروشد، پس قیمت گوشت در بخش دامداریها به صورت رقابتی است و دولت نرخ تثبیتی برای آن ندارد. ضمناً در خصوص گوشت قرمز و دام زنده مقرر شد وزارت جهاد کشاورزی آنالیز هزینههای دامداران را به سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان ارائه نماید تا نرخ دام زنده مشخص شود. چون ضرایب بعد از خرید دام و هزینه کشتارگاه مشخص و کنترل میشود ولی به دلیل ساختار سنتی دامداری در کشور تا قیمت دام زنده روشن نشود، نمیتوان برای گوشت نرخ تثبیتی گذاشت.
کلامی اضافه کرد: برای اینکه تولیدکننده و مصرف کننده متضرر نشوند، چند الزام مشخص باید رعایت شود که درج قیمت روی کالا از جمله همین الزامات است که این مصوب ابلاغ شده و قیمت کالا برای اطلاع عموم مردم باید در سامانه ۱۲۴ و در محل عرضه درج و اطلاع رسانی شود.
وی همچنین ادامه داد: انبارها و مراکز نگهداری برای جلوگیری از احتکار به شدت مورد نظارت و بازرسی قرار گرفته و دستگاههای امنیتی، نظارتی و انتظامی با تمام توان در این حوزه کار میکنند.
کلامی تصریح کرد: شهروندان محترم میتوانند در صورت مواجهه با هرگونه تخلف گران فروشی و یا عدم عرضه کالا مراتب را با شماره تلفن ۱۲۴ و یا ۱۳۵ به مراجع نظارتی منعکس نمایند تا در صورت احراز تخلف، برخورد قانونی اقدام شود.
نظر شما