مجید قاسمی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به اهمیت مدیریت شیرابه به عنوان یک مایع بسیار آلوده و خطرناک، اظهار کرد: از هر تن پسماند تر بین ۲۰ تا ۴۰ لیتر شیرابه نشت میکند که این شیرابه بسیار آلوده و حاوی سموم و مواد خطرناک بوده و میتواند آلودگی را به خاک، آب و غذای موجودات زنده وارد کند و بهداشت و سلامت جامعه را به مخاطره بیندازد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده به منظور مدیریت این شیرابهها افزود: استفاده از لاگن های تبخیری یکی از روشهای مؤثر در مدیریت شیرابه است و سازمان مدیریت پسماند نسبت به طراحی و ساخت این تجهیزات برای اقدام کرده است.
معاون فنی و پردازش سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان درباره جزئیات این پروژه تصریح کرد: سازمان پسماند با انجام فاز نخست احداث لاگن های تبخیری و اتصال این آنها به سالن دریافت، خطوط پردازش و سایتهای توده ریزی با استفاده از کانالهای بتنی و حوضچههای لجن گیر گام بزرگی را در مدیریت شیرابه برداشته است.
وی با اشاره به مشخصات فنی این لاگن ها، گفت: در این فاز از پروژه از مجموع شش لاگن طراحی شده، تعداد سه لاگن احداث شده و در حال حاضر دو لاگن آن به طور کامل مجهز به پوشش ژئو تکستایل و ژئو ممبران شده است.
قاسمی در خصوص پیشرفت فیزیکی کانال انتقال شیرابه، گفت: عملیات بتن ریزی احداث کانال انتقال شیرابه و حوضچههای لجن گیر هم تا کنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی با بیان اینکه ظرفیت هر لاگن شیرابه حدود چهار هزار متر مکعب است، افزود: اجرای این پروژه از بهمن ماه سال ۹۸ آغاز شده و پیش بینی میشود فاز نخست آن تا دو ماه آینده به بهره برداری برسد.
معاون فنی و پردازش سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: بودجه پیش بینی شده برای این فاز از پروژه احداث لاگن های تبخیری مدیریت شیرابه، مبلغی بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال است.
نظر شما