سید احمد حسینینیا در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در سایت اصفهان نما شکل و نحوه خدمات از حالت سنتی به صورت کاملاً هوشمند و یا سادهترین شکل ممکن بدون واسطه در اختیار خود شهروند به عنوان ذینفع و بهره بردار نهایی قرار میگیرد.
وی افزود: در چنین حالتی تمامی شهروندان به صورت یکسان و بدون محدودیت زمانی و مکانی (۲۴*۷) از طرق مختلف (کامپیوترهای شخصی و یا گوشیهای همراه) به سامانه مزبور وارد شده و در کنار دریافت خدمات عمومی خدمات اختصاصی نیز دریافت میکنند.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: این خدمات ارائه شده در سایت اصفهان نما شامل دو قسمت کلی شامل خدمات اختصاصی و عمومی است.
وی با اشاره به خدمات اختصاصی"اصفهان نما"، گفت: این خدمات هوشمند به صورت اختصاصی و با ثبت نام در سامانه قابل ارائه است،. شهروندان میتوانند با مراجعه به آدرس این وب سایت به نشانی: www.esup.isfahan.ir/isfahannama و تهیه نام کاربری و رمز عبور مختص خود از خدمات این سایت استفاده کنند.
حسینینیا با اشاره به امکان دریافت پروانه ساختمانی از طریق اصفهان نما (بدون مراجعه به شهرداری)، اظهار کرد: اگر شهروند درخواست پروانه احداث بنا با تخریب و بازسازی را داشته باشد با ثبت درخواست خود در سامانه و بدون مراجعه به شهرداری میتواند تا دستور تهیه نقشه را به صورت آنلاین و غیرحضوری انجام دهد؛ همچنین عوارض خود را به صورت آنلاین پرداخت و زمان بازدید خود را انتخاب کرده و بدون مراجعه حضوری به شهرداری، دستور تهیه نقشه را از سامانه دریافت کند.
وی در خصوص قابلیت دریافت گواهی پایان کار و پایان سفت کاری (بدون مراجعه به شهرداری) از طریق سایت اصفهان نما، افزود: در این قسمت از خدمات سامانه بعد از ثبت درخواست توسط شهروند، پرونده جهت تأیید کارتابل مهندسان ناظر ارجاع داده شده و اطلاع رسانیهای لازم با پیامک به مالک و ناظران انجام میشود.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان ادامه داد: پس از تأیید پرونده توسط مهندسان ناظر به صورت غیرحضوری جهت ادامه فرایند و انتخاب زمان بازدید به مالک اطلاع رسانی لازم میشود.
وی ادامه داد: خدمت استعلام بانک (بدون مراجعه به شهرداری) برای پاسخ به استعلام بانکها جهت تخصیص وام ایجاد شده و در صورت وجود سابقه در سامانه اصفهان نما و بدون نیاز به مراجعه به شهرداری یا دفاتر پیشخوان خدمات دولت و صرفاً با پرداخت عوارض نوسازی و به صورت آنلاین قابل استفاده است؛ البته گواهی صادره بدون مراجعه به شهرداری قابل رهگیری بوده و مورد قبول بانکهاست.
حسینینیا با اشاره به بخش پاسخ استعلام نقل و انتقال (دفترخانه) (بدون مراجعه به شهرداری) در سایت اصفهان نما، گفت: این خدمت برای پاسخ به استعلامات دفاتر اسناد رسمی جهت درخواست نقل و انتقال ملکی ایجاد شده و در صورتی که ملک شهروند دارای گواهیهای معتبر مثل پایان کار، عدم خلافی، پاسخ نقل و انتقال و پروانه در شهرداری باشد، امکان صدور گواهی نقل و انتقال برای دفترخانهها وجود دارد.
وی افزود: در صورتی که سابقهای از ملک در سامانه اصفهان نما وجود نداشته باشد، تمامی شهروندان شهر اصفهان میتوانند با استفاده از این وب سایت با انتخاب دفتر پیشخوان، زمان بازدید و پرداخت تمامی هزینههای مربوطه بدون مراجعه حضوری گواهی معتبر و رسمی مورد تأیید دفترخانه را دریافت کنند.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان تصریح کرد: در بخش "پرونده من" مالک با مراجعه به این قسمت از سامانه میتواند اسناد و مدارک موجود در پرونده ملک خود را به صورت آنلاین مشاهده کند.
وی با اشاره به خدمات عمومی سایت اصفهان نما، گفت: یکی از این خدمات پیگیری درخواست است که در آن پس از ثبت درخواست در سامانه اصفهان نما توسط شهروند با مراجعه به این قسمت میتوان از آخرین وضعیت گردش پرونده در شهرداری به صورت غیر حضوری مطلع شد.
حسینینیا در خصوص اطلاع از نقشههای شهری، افزود: شهروندان میتوانند از نقشهها و لایههای کاربردی شهر، میزان عقب نشینی، تعداد طبقات قابل ساخت، کاربری ملک، شبکه معابر، ارتفاعات، محدوده بافت فرسوده و بسیاری از لایههای نقشهای استفاده کنند.
وی با اشاره به قابلیت " شهر نما"، گفت: بازدید مجازی ۳۶۰ درجه کوچهها، خیابانها و مکانهای دیدنی شهر اصفهان از جمله قابلیتهای شهر نماست.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان ادامه داد: از آنجا که شهروندان برای کسب استعلامات مورد نیاز جهت ساخت و ساز نیاز به ارائه فرم گواهیهای خود از جمله پایان کار و پروانه به اداره یا بانک مورد نظر دارند، لذا جهت دسترسی راحتتر، در سیستم خدمات شهروندان در قسمت تصدیق گواهی میتوانند با وارد کردن شماره درخواست و کد نوسازی خود کلیه گواهیهای صادر شده را مشاهده کرده و چاپ کنند.
وی با اشاره به آرای کمیسیون ماده صد، تصریح کرد: در این قسمت از سامانه با داشتن شماره همراه و کد ملی درخواست کننده و شماره رأی میتوان رأی صادر شده را مشاهده کرد.
حسینینیا خاطرنشان کرد: برای پرداخت عوارض نوسازی و کسب و پیشه با مراجعه به قسمتهای بدهی عوارض نوسازی و صنفی میتوان با وارد کردن کد نوسازی یا انتخاب از نقشه میزان بدهی نوسازی آن را محاسبه کرد؛ در این قسمت نیز با انتخاب دکمه پرداخت آنلاین میتوان وارد سیستم بانک شده و عوارض را پرداخت کرد، البته دکمه چاپ فیش نیز امکان پرینت آن را فراهم میکند.
وی در ارتباط با اعلام هوشمند ضابطه، گفت: شهروندان با مراجعه به قسمت اعلام هوشمند ضابطه در سامانه اصفهان نما میتوانند علاوه بر اطلاع از ضوابط شهرسازی موجود در شهر اصفهان از پتانسیل تعداد طبقات و سطح اشغال ملک خود به صورت تقریبی جهت دریافت پروانه مطلع شوند؛ علاوه بر این امکان اطلاع از میزان تقریبی هزینه پروانه ساختمانی در این قسمت از سامانه برای تامین رفاه حال شهروندان دیده شده است.
معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان با اشاره به محاسبه عوارض تراکم صدور پروانه ساختمانی، اظهار کرد: این فرم امکان اطلاع از مبلغ عوارض صدور پروانه ملک مورد نظر را فراهم میکند.
وی افزود: محاسبه زیربنای ساخت در طبقات، سابقه پرداختی ملک، پیگیری درخواستهای پیشین، دانشنامه شهرسازی، امور مهندسین طراح و ناظر و سوابق پرداختی نوسازی در فرم محاسبه عوارض تراکم صدور پروانه ساختمانی لحاظ شده است.
نظر شما