بابک خیرزاده در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: دولت باید نسبت به رانش ساختمانهای حاشیه سد منجیل که در جنوب این شهر قرار دارد توجه و حساسیت بیشتری داشته باشد، زیرا در حال حاضر جان بسیاری از شهروندان در این نقطه در خطر است.
وی افزود: مردم این منطقه توان و قدرت مالی ندارند تا اقدامی در جهت مقابله با مشکلات رانش آن انجام دهند و در این زمینه هم نمیتوانند مشارکت مالی داشته باشند.
شهردار منجیل با تاکید بر اینکه اجرای پروژه دیوار حائل این منطقه، نیازمند اعتبارات دولتی است، تصریح کرد: در گذشته برای اجرای پروژه دیوار حائل این نقطه بودجهای اختصاص یافته بود، اما متأسفانه برای آن هزینه نشد. در این رابطه چندین بار با فرمانداری و ستاد بحران شهرستان رودبار مکاتبه کرده ایم و منتظر تصمیم گیری مسئولان هستیم.
خیرزاده با اشاره به اینکه در شهر منجیل بافت فرسوده زیادی وجود دارد، افزود: بعد از وقوع زلزله منجیل ساخت و سازها در بافت شهری غیر اصولی انجام شده و بسیاری از نقاط نیاز به اصلاح ترافیکی دارند.
وی ادامه داد: چهار نقطه حادثه خیز در این شهر وجود دارد که آنها را شناسایی و در شورای ترافیک شهرستان رودبار مطرح کرده ایم، میدان هرزویل و میدان ایثارگران دو نقطه حادثه خیز است که نیاز به اصلاح فوری دارند و اگر شورای ترافیک به شهرداری مجوز اصلاح این نقاط را بدهد، شهرداری میتواند آن را انجام دهد.
شهردار منجیل اضافه کرد: در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا و بحران شدید مالی که شهرداری با آن دست به گریبان است و توان پرداخت حقوق کارگران و کارکنان خود را ندارد، اعتبار اجرای چنین پروژههایی باید از طریق کمکهای دولتی و اعتبارات استانی تأمین شود.
به گزارش ایمنا، شهر منجیل از توابع شهرستان رودبار محسوب میشود و در ۷۵ کیلومتری جنوب مرکز استان گیلان واقع شده است.
نظر شما