به گزارش ایمنا به نقل از اداره ارتباطات رسانهای شهرداری اصفهان، ایمان حجتی با بیان اینکه در شرایط شیوع کرونا با یک بیماری روبرو بودیم که تصویرسازی شرایط از دو ماه آینده را دشوار می کرد، اظهار کرد: با وجود این چالش میتوانستیم شرایط شهرهایی که قبل از ما درگیر شدهاند را ببینیم و از تجربیات آنها استفاده کنیم.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه در این بیماری از ابتکارات دیگر شهرهای جهان برای ضدعفونی معابر شهر و نوع استفاده از مواد ضدعفونی استفاده کردیم، گفت: میتوان گفت در این بیماری شهرها به داد یکدیگر رسیدند و توانستند یکدیگر را پیدا کنند.
وی بیان کرد: قبل از اینکه ایران درگیر کرونا شود، شیان به عنوان خواهرخوانده اصفهان در منطقهای قرار داشت که با این بیماری دست و پنجه نرم میکرد و شهرداری اصفهان در همان روزهای ابتدایی سال نو چینی نامهای به شهردار شیان (خواهرخوانده چینی اصفهان) برای تبریک و ابراز همدلی با مردم شیان، نوشت که در پاسخ به شهردار اعلام شد، شیان درگیر مشکلات بسیاری است.
حجتی افزود: در همین راستا ما خود را برای کمک به شیان آماده میکردیم که ایران نیز با کرونا درگیر شد و موضوع ارسال کمک به شیان به دلایل فنی و نیازی که در داخل به تجهیزات داشتیم منتفی شد.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه شهرداری اصفهان در حوزه ارتباطات نیز در کنار دیگر سازمانها اقدام به آموزش و فرهنگسازی مردم در زمینه کرونا کرد، افزود: از ابتدای اسفند ۹۸ تا پایان فروردین ۹۹ حدود ۲۰ مجموعه طرح در قالب کمپینهای مختلف از سوی شهرداری اصفهان، تهیه و در قالبهای مختلف نصب و یا اطلاعرسانی و منتشر شد.
وی با تاکید بر اینکه پتانسیل ۱۳ خواهرخوانده اصفهان و عضویت اصفهان در ۸ شبکه جهانی و اتحادیه سرعت ما در استفاده از تجربیات جهانی را افزایش می دهد، گفت: نامهنگاریهای متقابلی با این شهرها انجام و پاسخ های خوبی دریافت شد.
حجتی بیان کرد: روابط شهر اصفهان با بارسلونا که نیاز به تقویت داشت در این شرایط به روال عادی بازگشت و مجددا برقرار شد. با توجه به اینکه مقر متروپلیس در بارسلون است این انجمن اقدام به راهاندازی وب سایتی برای اشتراک تجربیات شهرهای عضو در زمینه کرونا کرد که شهرداری اصفهان با استفاده از این فرصت، تجربیات خود در حوزه ضدعفونی معابر، اطلاعرسانی و آموزش را با دیگر شهرها به اشتراک گذاشت.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان بیان کرد: شهرداری اصفهان در این دوران با انجمنهایی همچون اینتا( انجمن بین المللی توسعه شهری)، مجمع شهرداران آسیایی، شبکه شهرهای خلاق یونسکو و .... ارتباط برقرار کرد. یک نشست آنلاین هم با شبکه شهرهای خلاق یونسکو در زمینه راهکارهای مقابله شهرها با کرونا برگزار شد که شهر اصفهان هم در آن مشارکت داشت.
وی گفت: پیرو اقدامی که در فضای دیپلماسی رسمی کشور در تشکیل کمپین «نه به تحریم در شرایط کرونا» صورت گرفت، شهردار اصفهان هم به این اقدام پیوست و با شهرهای خواهرخوانده و شبکه شهرها، وارد رایزنی شد که در پیامی از سوی رئیس انجمن اینتا (انجمن جهانی توسعه شهری) اعلام شد که ما علیرغم تحریم ها در کنار ایران هستیم.
حجتی افزود: خواهرخواندگی اصفهان و سن پترزبورگ در آستانه ۲۰ سالگی است و با توجه به اینکه کشور روسیه هم در صدر مبتلایان به ویروس کرونا قرار گرفته است، قرار است یک نشست آنلاین بین اصفهان و این شهر برگزار شود.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شهرداری اصفهان از دریافت پیامهای دوستی و محبت آمیز شهرهای خواهرخوانده اصفهان ابراز خوشندی کرد و افزود: شهردار شیان در پیام به شهر اصفهان از عبارت زیبای «دوست آن باشد که گیرد دست دوست در پریشان حالی و درماندگی» برای ابزار همدلی با ما استفاده کرده بود که این موارد فضای دوستی بین شهرها را نشان میدهد.
وی از نامهنگاری با سفیر ایران در سنگال برای تقویت همکاری های دو شهر خواهرخوانده اصفهان و داکار از سوی شهردار اصفهان خبر داد و گفت: حوزه بین الملل شهرداری اصفهان ظرفیت های خوبی دارد که همه دستگاههای دولتی و غیردولتی میتوانند از آن برای برقراری تعاملات جهانی استفاده کنند.
مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اصفهان از ارسال 76 کارتن اقلام بهداشتی و پزشکی از سوی شهر شیان به اصفهان و بیش از 30 کارتن از سوی شهر گوانجو خبر داد و گفت: این بستهها شامل ماسک، لباس محافظ، اسپری ضدعفونی کننده و عینک محافظ است که در اختیار کادر درمان اصفهان قرار میگیرد.
وی همچنین از تهیه تابلوی نقاشی آبرنگ اثر استاد مطیع به نشانه قدردانی از پرستاران در روز جهانی پرستار خبر داد و گفت: نسخهای از این تابلو به همه بیمارستانهای درگیر با کرونا در شهر اصفهان اهدا میشود و نسخه اصلی اثر هم در سفر وزیر بهداشت به اصفهان به وزارت بهداشت اهدا میشود.
حجتی از ارائه لایحه شهرداری اصفهان مبنی بر عقد پیوند خواهرخواندگی بین اصفهان و شهر حیدرآباد هند به عنوان چهاردهمین خواهرخوانده در روزهای آتی خبر داد و گفت: همچنین شهرداری در حال پیوستن به سه شبکه شهر در حوزه شهر هوشمند، توسعه پایدار شهری و شهرهای یادگیرنده است.
در ادامه این نشست، علیرضا سالاریان با اشاره به اینکه کشور چین بعد از شیوع کرونا توانست به خوبی خود را مدیریت و با بیماری مقابله کند، اظهار کرد: یکی از کشورهایی که بیشترین دریافت کمک را از چین داشته است، ایران بود. در همین زمینه هم اقلام بهداشتی بعد از شیوع کرونا در ایران به صورت رایگان در اختیار کشور ما قرار گرفت.
رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان افزود: در وزارت امور خارجه ستاد جذب کمکهای خارجی برای بیماری کرونا تشکیل شده است که گزارشات آن هفتگی در اختیار مطبوعات و مقامات قرار میگیرد.
وی با اشاره به اینکه بیشترین محمولهها از طریق پکن به دست ما میرسد، اظهار کرد: با توجه به اینکه در پروازهای چین به ایران چندین محموله از اقلام بهداشتی در کنار هم قرار میگیرد، تفکیک آن به صورت متمرکز در تهران صورت میگیرد و یک محموله که با تلاش شهرداری اصفهان از خواهرخوانده خود شیان ارسال شده است، به این شهر اختصاص مییابد.
سالاریان افزود: همچنین یک محموله دیگر شامل اقلامی مانند دستگاه اکسیژنساز، عینک، شیلد، تب سنج و دستکش نیز از گوانگجو برای شهر اصفهان ارسال شده است.
وی گفت: شهرداری اصفهان از طریق امور بینالملل، تبلیغات و تعاملات خوبی داشته است و یکی از شهرهای شاخص در ارتباطات بینالمللی و ارتباط با شهرهای خواهرخوانده اصفهان است.
حمید میرمحمدصادقی مدیر روابط بینالملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در مراسم اهدای اقلام بهداشتی شیان به شهر اصفهان با بیان اینکه برای دریافت اقلام بهداشتی خارجی کمیتهای در وزارت بهداشت تشکیل شده است که وظیفه تقسیم اقلام بین شهرهای درگیر با کرونا را بر عهده دارد، اظهار کرد: البته کمکهایی که به صورت اختصاصی برای شهرهای مختلف کشور از سوی کشورها ارسال میشود، به همین شهرها تخصیص مییابد.
مدیر روابط بینالملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: با تعاملاتی که با کشورهای خارجی داریم، کمکهای خوبی از سوی شهرهای مختلف و حتی خیرانی که با کشورهای خارجی در ارتباط هستند دریافت کردهایم.
وی با بیان اینکه بر همین اساس شهر شیان و گوانگجو دو محموله شامل ماسک، لباس ایزوله و عینک برای ایران ارسال کرده است که این کمکها از طریق سفارت ایران در شانگهای رسیده است، گفت: این دو محموله، به صورت اختصاصی برای اصفهان بوده است.
میرمحمدصادقی با اشاره به اینکه واردات اقلام بهداشتی چندان مورد نیاز ما نیست چراکه توان تولیدکنندگان ما در این زمینه پاسخگو است، افزود: در این حوزه تنها برای ساخت برخی اقلام دارویی واردات مواد اولیه صورت میگیرد.
مدیر روابط بینالملل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر اینکه ما درهای کشور خود را نبستهایم و آماده تعامل هستیم، افزود: در خصوص واردات یا صادرات اقلام بهداشتی و دارویی سیاستگذاری در وزارت بهداشت و از طریق یک کمیته متمرکز انجام میشود.
وی بیان کرد: در این شرایط که کشور درگیر کروناست، صادرات دارو از ایران به کشورهای دیگر متوقف شده است.
میرمحمدصادقی در مورد موضوع حضور پزشکان بدون مرز، در اصفهان برای احداث بیمارستان صحرایی تصریح کرد: این پزشکان قرار بود فقط یک بیمارستان ۴۸ تخت خوابی بدون تخت آی سی یو و ونتیلاتور در اصفهان راهاندازی کنند و باید پرسنل این بیمارستان را خودمان تامین میکردیم که با این شرایط ما توانمندی لازم برای برپایی چنین بیمارستانی را داریم.
وی افزود: ای کاش هماهنگی بهتری در خصوص این حضور انجام میشد و ای کاش آنها به ایران نمیآمدند که این مشکلات هم پیش نیاید.
نظر شما