به گزارش ایمنا، به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل شورای اسلامی شهر تبریز، محمدزاده با بیان اینکه انتظار داریم در کاشت درختان و به خصوص یک میلیون درختی که امسال قرار است در تبریز کاشته شود از نظرات کارشناسان استفاده شود، اظهار کرد: سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری تبریز در خصوص اجرای طرح کاشت یک میلیون نهال باید بدون احساسات و با برنامه و کار کارشناسی اقدام کند، زیرا بر اساس نظر کارشناسان در سالهای گذشته درختانی در تبریز کاشته شده که با شرایط زیست محیطی تبریز مناسب نیست و باعث از بین رفتن نهالها و هدررفت بیتالمال شد و اگر از گونههای درختی ارسباران استفاده میشد بازدهی بیشتر و بهتر بود.
وی با انتقاد از نبود توازن در کاشت درختان و زیباسازی شهری گفت: نباید اینگونه باشد که قسمتی از شهر مملو از زیباییهای بصری و قسمتی خالی از این لوازم باشد چون شهر متعلق به همه شهروندان و همه مناطق است.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه در استفاده از بیت المال باید نهایت دقت را به خرج داد تصریح کرد: این پولها از مردم گرفته میشود تا برای شهر هزینه شود نباید با هزینه کرد خروار خروار بیتالمال و عدم دقت به نحوه و زمینه هزینه آن را هدر داد.
وی با انتقاد از کاشت درختان ضعیف و کم بازده در شهر ادامه داد: در کل دنیا از دستگاههای انتقال درخت استفاده میشود اما در ایران و در تبریز از روشهای سنتی دست بردار نیستیم.
محمدزاده با بیان اینکه دستگاه انتقال درختان بزرگ در شهرداری تبریز برای درختان با قطر ۱۳ سانتی متر است، گفت: درختان با قطر بیشتر از آن با این دستگاه قابل حمل نیست و در صورت حمل قابل رویش مجدد نخواهد بود.
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تبریز با بیان اینکه اگر از پیمانکاران ضمانت اجرایی و نگهداری مناسب اخذ شود شاهد کم کاری در پروژهها نخواهیم بود، افزود: شهرداری در زمینه درختان کاشته شده در سال فضای سبز از پیمان کاران ضمانت اجرایی مناسب اخذ کند.
نظر شما