فروغ مرتضایی نژاد در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، ضمن اشاره به از آثار مفید اصلاح الگوی کشت و جایگزینی گونههای بومی در فضای سبز شهری، اظهار کرد: اصلاح الگوی کشت بر این اساس بود که با توجه به کمبود منابع آب از گونههای درختی، درختچهای، گلهای فصل و چمنها استفاده شود تا علاوه بر زیبایی منظر، نیاز آبی کمتری داشته باشد.
وی تصریح کرد: در بخش استفاده از چمن، بر اساس یک برنامه پنج ساله، تاکنون اقدامات خوبی انجام شده و چمنهای مقاوم جایگزین چمنهای پُر نیاز آبی شده است.
مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: در حال حاضر گلهای فصلِ کوتاه عمر شهر به گلهای فصلی با طول عمر و دوام بیشتر تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه به تدریج درختچههای مقاوم جایگزین درختان پر نیاز آبی همچون بلوط همیشه سبز و گونههایی از نارونهای برگریز میشود، افزود: این اقدام علاوه برزیباتر شدن منظر شهر با حداقل مصرف آب، به لحاظ هزینههای نگهداری نیز صرفه جویی زیادی به همراه دارد.
مرتضایینژاد تاکید کرد: درختانی که از قبل در شهر وجود داشته همچون درختان چنار، بید و نارونها همچنان استورا خواهند ماند، اما در نقاطی که فضای سبز جدید شکل میگیرد، گونههای مقاوم با نیاز آبی کم کاشته میشود.
نظر شما