حسین امیری در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در شهر اصفهان۳۲۰ کیلومتر مادی وجود دارد که سال گذشته سعی شد با توجه به جاری بودن آب در رودخانه زاینده رود بخشی از نیاز آبی آنها تامین شود.
وی افزود: سال گذشته در مادی فدن بعد از ۱۵ سال و مادی شایج بعد از حدود ۲۰ سال آب جاری شد؛ البته حفظ درختان اطراف مادیها برای ما یک اصل است.
معاون خدمات شهری شهردار اصفهان تصریح کرد: برای ساماندهی مادیها از جمله مالون چینی، احیای فضای سبز و مبلمان اطراف مادی های شهر در سال گذشته ۴۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به فرایند بهینهسازی، تعمیرات و نگهداری تأسیسات شهری، اظهار کرد: نگهداری تمام تاسیسات شهری، سایتهای اساب بازی و ورزشی، آبنماها، موتورخانهها و پروژههای روشنایی شهر توسط مدیریت بهینهسازی، تعمیرات و نگهداری تأسیسات شهری انجام میشود.
امیری ادامه داد: این مدیریت توانسته از ظرفیت انرژی خورشیدی به خوبی استفاده کند، به طوری که سال گذشته شهرداری اصفهان، شهرداری برتر کشور در زمینه استفاده از انرژیهای خورشیدی و رتبه نخست استانی در زمینه کاهش مصرف انرژی شد.
وی گفت: مدیریت بهینهسازی، تعمیرات و نگهداری تأسیسات شهری در حال حاضر ۵۶ هزار پایه چراغ روشنایی را در پارکها و بوستانهای شهر نگهداری میکند و تعمیرات و نگهداری بیش از ۴۸۷ آبنما و ۲۶۲ سایت اسباب بازی را انجام میدهد.
معاون خدمات شهری شهردار اصفهان در خصوص پروژههای محیط زیستی کارخانه پردازش پسماند، تصریح کرد: در کارخانه پردازش پسماند بر اساس فعالیت محیط زیستی، دو خط جدید با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان در حال احداث است و تا دو ماه آینده بهرهبرداری و به سه خط قبلی اضافه میشود که با این اقدام ۱۲ درصد تولید کود افزایش و ۱۲ درصد دفن پسماندها کاهش پیدا میکند.
وی ادامه داد: در حال حاضر ایستگاههای جمعآوری پسماند خشک در بیش از ۷۰ نقطه شهر وجود دارد که البته با توجه به شیوع ویروس کرونا تعطیل شده و درخواست میشود شهروندان زبالههای قابل بازیافت را بعد از عبور از بحران کرونا تحویل این ایستگاهها دهند.
نظر شما