به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویروس مهلک کرونا تا کنون یک میلیون و ۷۹۰ هزار و ۵۶۴ نفر را در سراسر دنیا مبتلا کرده و ۱۰۹ هزار و ۶۵۴ نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادهاند. در حال حاضر کشورهای زیادی با شیوع این ویروس دست و پنجه نرم میکنند و به دنبال راه رهایی از این مشکل هستند. با همه گیر شدن ویروس کرونا، بیشتر کارشناسان و متخصصان از چند هفته گذشته درباره این ویروس و پایان شیوع آن پیش بینیهایی انجام دادهاند.
چگونگی پایان شیوع کرونا
کارشناسان معتقد هستند پایان شیوع کرونا زمانی اتفاق میافتد که مصونیت عمومی در برابر آن به وجود بیاید؛ این سطح از مصونیت نیز زمانی رخ میدهد که بخش قابل توجهی از مردم جامعه در برابر بیماری همه گیر کرونا محافظت شوند و عدم ابتلای آنها به این بیماری قطعی شود. به منظور رسیدن به این مرحله دو راه وجود دارد؛ اول اینکه واکسن موثر برای ایمنسازی افراد کشف شود و تولید و توزیع آن به سطح کافی برسد، به طوری که در اختیار عموم افراد قرار بگیرد. راه دوم نیز این است که بخش زیادی از مردم جامعه به این ویروس مبتلا شوند و کسانی که از این بیماری نجات پیدا میکنند، از طریق آنتیبادی تولید شده در بدنشان در برابر ابتلای دوباره به آن مقاوم شوند.
پایان شیوع کرونا با شروع فصل گرما
متخصصان با مقایسه ویروس کرونا با دیگر بیماریهای تنفسی مانند آنفلوآنزا به این نتیجه رسیدند که ممکن است ویروس کرونا با شروع فصل گرما از بین برود. البته در مورد این ویروس ناشناخته و جدید نمیتوان اظهار نظر قطعی کرد و لازم است مدت زمان بیشتری از شیوع این بیماری بگذرد تا بتوان فرضیه مذکور را ثابت کرد؛ بنابراین نمیتوان به این موضوع استناد کرد که با فرا رسیدن فصل گرما ویروس کرونا از بین میرود و دیگر کسی به آن مبتلا نمیشود. برخی اپیدمیولوژیستها معتقد هستند که هر اپیدمی دوران خود را دارد و پس از سپری این دوران، خاموش میشود.
پیشبینی بیل گیتس در مورد پایان شیوع ویروس کرونا
بیل گیتس که یک میلیاردر آمریکایی و بنیانگذار شرکت مایکروسافت است، اعتقاد دارد که جهان تا اوایل تابستان پس از همه گیر شدن ویروس کرونا، به تدریج به حالت عادی خود باز خواهد گشت. او اعلام کرد که به احتمال زیاد مردم در فصل تابستان و پاییز تولیدات، ساخت و ساز و آموزش را از سر خواهند گرفت، البته بازگشت جهان به حالت قبلی خود به سرعت اتفاق نخواهد افتاد. بیل گیتس در آخرین پیشبینیهای خود اعلام کرد که واکسن بیماری کووید-۱۹ تا سپتامبر سال ۲۰۲۱ تولید نخواهد شد و از صدها واکسن در حال تولید، تنها چند مورد موثر خواهد بود که یکی از آنها واکسن "Moderna-NIAID" بوده و نتایج امیدوارکنندهای داشته است. فاز اول آزمایش انسانی این واکسن در اواخر اسفند آغاز شد و آزمایش سایر واکسنها نیز از ماهها آینده شروع میشود.
نظر شما