به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، اگرچه شیوع ویروس کرونا باعث بیکار شدن بسیاری از مردم در سراسر جهان شده است، اما در این بین معماران و طراحان جزء افرادی هستند که بیش از پیش در تلاشند با خلاقیتهای خود گامی بلند در کمک به مهار شیوع این ویروس بردارند. از آنجا که اغلب کشورهای درگیر کووید-۱۹ با کمبود تختهای بیمارستانی برای پذیرش بیماران آلوده به ویروس کرونا مواجه هستند، بسیاری از معماران در تلاشند از هنر خود در جهت رفع این مشکل بهره ببرند. تبدیل فضاهای داخلی فرودگاهها به مراکز درمانی، استفاده از پارکینگها برای خدماترسانی درمانی، ساخت اتاقهایی پیشساخته به عنوان مراکز درمانی و استفاده از چادرهای مسافرتی از جمله مهمترین ایدههایی است که تا کنون برای مقابله با کمبود فضا در کشورهای جهان اجرا شده است.
اما در این بین معماران انگلیسی دست به اقدام جالبتری زدهاند؛ احداث بیمارستانی سیار با ظرفیت پذیرش دو هزار بیمار که میتواند از یک کشور به سایر کشورها سفر کند تا نیاز فضایی آنها را برای پذیرش بیماران برآورده کند. این معماران با مشاهده افزایش قابل توجه بیماران مبتلا به ویروس کرونا از کانتینرهای کشتیها برای ایجاد بیمارستانی بسیار عظیم بهره گرفتند تا نیاز کشورهای با کمبود تخت بیمارستانی برای مراقبت از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را بر طرف کنند. این کشتی قرار است به سمت قاره آفریقا، هند و سایر کشورهایی حرکت کند که مردم آن با کمبود آب سالم و نبود فضای کافی برای رعایت فاصله قانونی مواجه هستند و بهداشت آنها ضعیف است لذا در مقابل شیوع ویروس کرونا بیشترین آسیبپذیری را دارند.
بیمارستان کشتی سیار عظیم بریتانیایی با جمعآوری دو هزار کانتینر ساخته شده است که هر کانتینر که برای مراقبت از یک بیمار طراحی شده است و در آن تمام تجهیزات پزشکی و ایمنی مورد نیاز برای مراقبت تعبیه شده است. این کانتینرها به صورت شش طبقه روی هم قرار گرفته شده است که بالا و پایین رفتن از آنها از طریق عرشههایی چرخشی، مملو از امکانات مورد نیاز اتاقها، امکانپذیر است.
از آن جا که بسیاری از کشتیهای بزرگ دنیا به خاطر شیوع ویروس کرونا فعالیت خود را متوقف کرده اند، بنابراین استفاده از آنها برای ساخت بیمارستانهای سیار یکی از بهترین ایدههایی است که تا کنون برای کمک به افزایش فضای درمانی برای مهار شیوع ویروس کرونا مطرح شده است.
نظر شما