به گزارش ایمنا به نقل از شبکه اطلاعرسانی تولید و تجارت ایران، مهدی صادقی نیارکی در نشست بررسی وضعیت تولید ماسک با حضور اتحادیه ها و انجمن های تخصصی و برخی تولیدکنندگان اظهار کرد: تولیدکنندگان با کار جهادی و شبانه روزی صنعت تولید ماسک را که بیشتر مختص مراکز درمانی بود به صنعتی راهبردی، پویا و رقابتی در این شرایط تبدیل کردند.
وی افزود: خود اتکایی در حوزه تامین مواد اولیه( ماسک، لباس پزشکی و گان) نکته قابل توجهی است که از همه تامین کنندگان تشکر دارم.
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت با اشاره به برخی دستاوردها در این حوزه، تصریح کرد: همت جهادی فعالان عرصه تولید سبب شد تا از 160 هزار عدد تولید روزانه ماسک به بیش از یک میلیون عدد در حال حاضر برسیم و پیش بینی می شود که ظرفیت تولید ماسک به پنج میلیون عدد در روز ارتقا یابد.
صادقی نیارکی با اشاره به فعالیت های صنعت ماشین سازی و تجهیزات در این شرایط گفت: صنعت ماشین سازی و تجهیزات در این شرایط برای تولید اقلام و کالاهای مرتبط با کرونا، توانمند و خوداتکا ظاهر شد.
وی تصریح کرد: صنعت ماشین سازی و تجهیزات با مهندسی معکوس در مدت زمان کوتاهی برای تامین نیازها خود را با شرایط جدید وفق داد.
سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت همچنین یادآوری کرد: گروه های جهادی و خانگی نیز وارد عرصه تولید ماسک شدند و بخشی از نیازهای مردم را کاهش دادند.
صادقی نیارکی گفت: زنجیره تولید ماسک از تامین کنندگان مواد اولیه تا تولیدکنندگان ماسک و صنعت ماشین سازی و تجهیزات که در میانه این زنجیره هست، در این شرایط سخت با همت و تلاش مضاعف خوش درخشیدند که از همه آنها تشکر و قدردانی می کنم.
در این جلسه اعضای اتحادیه ها و انجمن های تخصصی و برخی تولیدکنندگان ماسک به بیان مهمترین دغدغهها و مشکلات خود در خصوص تأمین مواد اولیه به خصوص پارچه و کش پرداختند و راهکارهای لازم برای رفع این مشکلات توسط مسئولین نیز ارایه شد.
همچنین در این نشست مدیران کل دفاتر تخصصی صنایع برق الکترونیک و صنایع نساجی و پوشاک و مشاور ارشد معاونت با تبیین فرآیند تامین مواد اولیه مورد نیاز و وضعیت تولید ماسک گزارشی از اقدامات انجام شده ارائه کردند.
نظر شما