به گزارش ایمنا، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شواری عالی استانها، سیدمحسن موسویزاده با اشاره به وقوع سیل در استان خوزستان در ابتدای سال ۹۸ اظهار کرد: امکان پیشگیری از این سیل از ماهها قبل وجود داشت، اما این کار انجام نشد و مردم فدای بی تدبیری مسئولان شدند.
وی با بیان اینکه هزاران هکتار گندمزار، باغات، نخلستان و مزارع مردم به همراه دامهایشان بر اثر این سیل از بین رفت، افزود: اگرچه خسارت بزرگی به مردم وارد شد، اما اراده آنها برای خودکفایی کشور سبب شد امسال میزان تولید گندم نسبت به سال قبل افزایش چشمگیری پیدا کرده و خوزستان مقام اول کشور را کسب کند.
نماینده خوزستان در شورای عالی استانها، با اشاره اینکه مردم برای دریافت جبران خسارات ناشی از سیل بین بانکها و ادارات سرگردان هستند، تصریح کرد: راههای ارتباطی روستایی در پی سیل سال گذشته تخریب شده و آسیبدیدگی وسایل نقلیه مردم به خاطر وضعیت راهها همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه لایروبی نکردن رودخانهها در زمان مناسب این حوادث را رقم زد، افزود: سیلی که در ابتدای سال ۹۸ به وقوع پیوست، رسوبات رودخانهها را بیشتر کرده و بعد از این حادثه هم اقدامات اساسی برای لایروبی انجام نشده است و اگر از سال ۹۹ نیمی از بارندگیهای سال ۹۸ را داشته باشیم، حوادثی مشابه اتفاق میافتد.
موسویزاده با ابراز تأسف از اینکه فاضلاب اهواز معضلی بزرگ برای این استان شده است، تصریح کرد: سیل خوزستان فشار جدی به تأسیسات قدیمی و فرسوده آب شهر اهواز وارد کرده و کمتر خیابانی وجود دارد که مشکل سرریز فاضلاب نداشته باشد.
وی با بیان اینکه طغیان فاضلاب و تخریب کانالهای آن مشکلات جدی برای شهر ایجاد کرده است، گفت: به گفته کارشناسان و پزشکان حوزه بهداشت ادامه این وضعیت مردم را گرفتار بیماری میکند.
نماینده خوزستان در شورای عالی استانها گفت: مردم برای دریافت جبران خسارات ناشی از سیل سال ۹۸ بین بانکها و ادارات سرگردان هستند.
کد خبر 417699
نظر شما