عبدالله نصری در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اقدامات پیشگیرانه اصناف برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: تقاضا برای خرید فستفود در پیتزافروشیهای اصفهان به شدت کاهش پیدا کرده و علت این روند کاهشی، شیوع ویروس کرونا است زیرا مردم همچون گذشته از خانههای خود بیرون نمیآیند.
وی افزود: عرضه پیتزا و فستفود به صورت نیم پز یا پیش از مرحله قرار گرفتن غذا در فر بر اساس تقاضای مشتریان در واحدهای صنفی انجام میگیرد و البته مراحل پیش از قرار گرفتن فستفود در فر تأثیری بر شیوع ویروس کرونا ندارد و نگرانی خانوادهها نسبت به بهداشت ظروفی است که فستفود در آنها عرضه میشود.
رئیس اتحادیه صنف پیتزا فروشان اصفهان تصریح کرد: عرضه غذا به صورت نیم پز یا نپخته در واحدهای صنفی این اتحادیه مسئلهای ندارد و واحدهای صنفی میتوانند بر اساس تقاضای مشتری نسبت به فروش فستفود نیم پز اقدام کنند.
نصری اضافه کرد: گزارشی از رعایت نشدن بهداشت در واحدهای صنفی به اتحادیه صنف پیتزا فروشان اصفهان ارجاع نشده و بازرسان این صنف به صورت شبانه روزی در حال نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی در سطح شهر هستند.
وی ادامه داد: واحدهای صنفی مجبور هستند برای حفظ سلامت خودشان هم که شده، موارد بهداشتی و ایمنی را کاملاً رعایت کنند و مشکلی تاکنون به وجود نیامده است.
نظر شما