به گزارش ایمنا، مرضیه شفاپور با بیان اینکه نهمین جشنواره مد و لباس فجر ۲۹ بهمن ماه به انتهای کار خود رسید عنوان کرد: اختتامیه این جشنواره هم فردا چهارم اسفند ماه در تالار وحدت ساعت ۱۴ برگزار خواهد شد و از برگزیدگان شرکت کننده در این رویداد ملی نیز تقدیر به عمل خواهد آمد.
وی افزود: امسال تعداد ورک شاپ ها در سطح جشنواره بسیار زیاد بود، روزانه نزدیک به ۱۰ ورک شاپ داشتیم که ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر در آن شرکت میکردند.
رئیس نهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس یادآور شد: علاوه بر این بخش مسابقه زنده "از ایده تا اجرا" نیز به مدت ۲۰ روز برگزار شد که پربازدید ترین بخش جشنواره محسوب میشد.
شفاپور در رابطه با خروجی و نتیجه گرایی از جشنواره مد و لباس فجر گفت: امسال اولین سالی بود که اتحادیه پوشاک، اتحادیه خیاطان و انجمنهای طراحان را کنار هم جمع کردیم تا طرح طراحان مستقیماً وارد عرصه فروش شود.
وی ادامه داد: این اتفاق باعث شد که روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر بازدیدکننده از قشر تولیدکنندگان را داشته باشیم که بی واسطه با طراحان ارتباط برقرار میکردند.
رئیس نهمین جشنواره بینالمللی مد و لباس همچنین ضرورت بهکارگیری از المانها و حمایت از فرهنگ ایرانی اسلامی در لباسهای تولیدی را یادآور شد و گفت: محور مسابقه ما "طرح گلستان" بود که دو استان خراسان شمالی و گلستان را محور قرار دادیم. طراحان از فضای قومیتهای مختلف در دو استان الهام گرفتند، طرحهای ناب و ایرانی پسند با پوشش ایرانی تهیه و توسط اتحادیه پوشاک نیز مستقیماً وارد عرصه فروش شد.
دبیر کارگروه مد و لباس کشور، هدف اصلی از برگزاری اینگونه جشنوارهها را حضور پررنگ طراحان در مالها و مراکز بزرگ خرید عنوان کرد و گفت: ما قبل از برگزاری جشنواره چهار برند درجه یک در بخش حجاب و عفاف و مانتوهای پوشیده را افتتاح کردیم و امیدواریم با همکاری اتحادیه پوشاک و وزارت صمت سه ضلع مثلثی را تشکیل دهیم تا طرحها بدون واسطه به نمایش درآیند.
شفاپور با بیان اینکه ما با برندهای دنیا فاصلهای نداریم افزود: ما برای اولین بار بخش بینالملل را اضافه کردیم که بیش از ۱۱ کشور حاضر شدند و قراردادهای مختلفی با این کشورها منعقد کردیم تا رویدادهای ایرانی در آن کشورها نیز اجرا شوند.
وی در خصوص جایگاه رشته طراحی لباس در دانشگاهها گفت: بخش علمی و دانشگاهی نمایشگاه امسال بسیار پررنگ بود و تعداد پایان نامههای نوشته شده در عرصه مد و لباس نیز نسبت به سالهای قبل رشد کمی و کیفی خیلی خوبی داشت.
شفاپور با اشاره به اینکه ما ارتباطات خوبی با دانشگاه الزهرا، شریعتی و علمی و کاربردی داریم اظهار کرد: یکی از ابعاد اصلی مد و لباس بخش علمی و دانشگاهی است و از این رو در بخش داوری دو نفر از داوران را از اساتید دانشگاه انتخاب کردیم.
دبیر کارگروه مد و لباس کشور همچنین از برگزاری رویدادهای تخصصی در این حوزه در دانشگاهها خبر داد و گفت: حمایت کارگروه از دانشگاهها بیشتر از سال قبل خواهد بود.
وی با اشاره به افتتاح انجمن پوشاک مدارس و حضور پررنگ دانش آموزان در این جشنواره بیان داشت: یکی از رسالتهای اصلی این انجمن هدایت دانش آموزان به سمت بخش مد و لباس است. صدا و سیما نیز به عنوان یکی از اعضای کارگروه مد و لباس کشور در خصوص هدایت تحصیلی دانش آموزان میتواند بسیار مؤثر عمل کند.
شفاپور در پایان یادآور شد: طبق تفاهم نامه با سازمان فرهنگ و ارتباطات قرار بر این شد که آثار و تولیدات ایرانی را در برخی کشورها به منصه ظهور بگذاریم و صادرات کنیم.
منبع: مهر
نظر شما