به گزارش ایمنا به نقل از روابطعمومی معاونت گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، محمد ابراهیم لاریجانی مدیرکل بازاریابی و تبلیغات گردشگری وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: پیرو برگزاری سیامین اجلاس شورای برنامهریزی منطقهای سازمان همکاریهای اقتصادی (ECO-RPC) در تاریخ ۲۴ تا ۲۷ دی ماه در تهران، مصوبات بخش گردشگری و تقویم کلی رویدادهای ۲۰۲۰ این سازمان اعلام شد. بر این اساس، معاونت گردشگری متولی برگزاری چهار رویداد شامل «ششمین جشنواره بینالمللی غذای اکو - جاده ابریشم» در تاریخ ۹-۷ خرداد ۹۹، «کارگاه آموزشی آشپزی» در تاریخ ۹-۷ خرداد ۹۹، «مجمع روسای انجمنها، اتحادیهها و سایر ذینفعان گردشگری اکو» ۱۱-۹ تیر ۹۹ و «سومین کنفرانس و نمایشگاه گردشگری سلامت اکو» در سال پیش رو، خواهد بود.
او با بیان اینکه در حال حاضر نشستهای هماهنگی با مجری این رویدادها و تعیین ریزبرنامهها و سایر ذینفعان آغاز شده است، افزود: «ششمین جشنواره بینالمللی غذای جاده ابریشم اکو» و «نشست و کارگاه آشپزی» به ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، «مجمع روسای انجمنها، اتحادیهها و سایر ذینفعان گردشگری اکو» به شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی و «سومین کنفرانس و نمایشگاه گردشگری سلامت اکو» به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران سپرده شده و تعاملات مورد نظر به منظور بهرهمندی حداکثری از برنامههای پیش رو در دستور کار قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در بیست و نهمین نشست شورای برنامهریزی اکو در آذرماه سال ۱۳۹۷ موضوع انتخاب پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو از سوی ایران پیشنهاد شد که پس از ارائه گزارش توجیهی و مکانیزم انتخاب پایتخت از میان شهرهای کشورهای عضو اکو، موضوع در نشست وزرای گردشگری اکو در شهر «خجند» تاجیکستان در تاریخ ۱۲-۱۱ مهرماه ۱۳۹۸ مطرح و از سوی وزرای گردشگری کشورهای عضو مورد تایید و استقبال قرار گرفت. در این نشست همچنین، شهرهای ساری و اردبیل به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو برای سالهای ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ انتخاب شدهاند. در همین راستا، جمهوری اسلامی ایران همچنین میزبانی پنجمین نشست وزرای گردشگری و هفتمین نشست کارشناسان ارشد اکو را در سال ۲۰۲۲ همزمان با برگزاری رویداد ساری ۲۰۲۲ به عهده گرفت.
شورای برنامهریزی منطقهای از ارکان اصلی سازمان همکاری اقتصادی اکو است که حداقل یکبار در سال و قبل از اجلاس سالانه شورای وزیران تشکیل جلسه میدهد. این شورای برنامهریزی منطقهای، سیاستها و راهبردهای پایه و برنامههای اکو را براساس رهنمودهای شورای وزیران تدوین میکند.
تنظیم تقویم سالانه اکو برای تصویب در شورای وزیران، بررسی فعالیتهای اقتصادی دبیرخانه اکو، تهیه گزارش اقتصادی سالانه اکو، بررسی پیشرفت اجرای برنامهها و پروژههای سازمان به صورت سالانه و بررسی اولویتهای راهبرد همکاری اقتصادی به صورت هر دو سال یکبار از وظایف دیگر این شورا است.
نظر شما