به گزارش ایمنا، علی محمودی اظهار کرد: ۵۶۹ میلیارد تومان درآمد پیشبینی شده و مصوب شهرداریهای استان در سالجاری بوده که از مجموع درآمدها، ۲۹۲ میلیارد تومان برای هزینههای جاری شهرداریها و ۲۷۶ میلیارد تومان هزینههای عمرانی شهرداریها پیشبینی شده است.
وی ادامه داد: بر اساس آمار و اطلاعات کسب شده از سوی شهرداریها در شش ماه نخست سالجاری بودجه مصوب شهرهای استان زنجان شامل ۲۱ شهر حدود ۵۶۹ میلیارد تومان بود که این میزان نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری زنجان ادامه داد: درآمد شش ماه نخست امسال شهرداریها به میزان ۲۰۳ میلیارد تومان و در حدود ۳۵.۷ درصد درآمدهای شهرداریها تحقق یافت که از این میزان نیز ۸۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان از طریق منابع ارزش افزوده و اعتباراتی که از طریق دولت در اختیار شهرداریها قرار گرفت، تامین شد.
محمودی با بیان اینکه تیرماه سالجاری نظامنامه ارزیابی شرح عملکرد شهرداریهای استان در سال گذشته دریافت و به شهرداریها ابلاغ شده است، گفت: قبل از تشکیل تیم ارزیابی، شهرداران نسبت به خود ارزیابی بر اساس حدود ۱۵۳ شاخص اصلی و ۴۵۱ زیر شاخص مشمول این نظامنامه اقدام کردند.
وی ادامه داد: بر اساس شاخصها، ماموریتها و وظایف شهرداریها در سه حوزه ساختاری، اجرایی و حمایتی بوده و ۱۷ حوزه مشمول ارزیابی میشدند و تیم ارزیابی استان با حضور و همکاری نمایندگان دفتر فنی استانداری، عمرانی، بازرسی، حراست و فرمانداریها تشکیل شده است.
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری زنجان یادآوری کرد: با انجام این کار نزدیک به یکهزار و ۳۵۵ نفر ساعت کار کارشناسی برای ارزیابی شهرداریها رخ داد و با توجه به درجهبندی نظام نامه ارزیابی شهرداریها در رده یک تا سه، ۹ شهر مورد ارزیابی قرار گرفت که شهرداری نیکپی با ۴۶.۹۲ امتیاز در بین شهرداریها حائز رتبه نخست شد.
محمودی ادامه داد: در بین شهرداریهای بین رده چهار تا پنج نیز شهرداری سجاس ۴۹.۲ امتیار و در بین شهرداریهای شش تا هفت نیز شهرداری قیدار با ۵۶.۸۴ امتیار رتبه اول را کسب کردند.
وی گفت: شهرداری ابهر نیز در رده هشت تا ۱۰ قرار داشت که بدون رقیب با امتیاز ۶۶.۶۹ و شهرداری زنجان نیز با درجه ۱۱ توانست امتیاز ۶۷.۲۷ را احراز کند که بر اساس رتبه بندی از بسیار عالی تا ضعیف، همه شهرداریها در رتبه متوسط و خوب ارزیابی شدند.
نظر شما