ابلاغ شیوه‌نامه راه‌اندازی سامانه GPS ماشین‌آلات عمرانی

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: شیوه‌نامه قابلیت‌های مورد نیاز جهت راه‌اندازی سامانه تعیین موقعیت (GPS) برای ماشین‌آلات عمرانی و خدماتی دهیاری‌ها به استانداری‌ها ابلاغ شد.

به گزارش ایمنا، سعیدرضا جندقیان بیدگلی اظهار کرد: تاکنون بیش از ۱۶ هزار دستگاه انواع ماشین‌آلات عمرانی و خدماتی توسط سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بین دهیاری‌ها توزیع شده است که ضرورت دارد به منظور بهره‌گیری مناسب از این ماشین‌آلات در کمک به انجام وظایف دهیاری‌ها و اجرای پروژه‌های عمرانی وخدماتی در روستاها، بر نحوه عملکرد و کارایی آن‌ها نظارت دقیق و مستمر صورت پذیرد.

وی در ادامه گفت: در همین راستا استفاده از سامانه‌های نظارتی و بهره‌گیری از فن‌آوری‌های نوین می‌تواند زمینه‌های مناسب و بهینه ای را برای ارزیابی و نظارت بر عملکرد ماشین‌آلات فراهم سازد؛ از این‌رو برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم برای نصب دستگاه ردیاب بر روی بعضی از ماشین‌آلات خدماتی واگذار شده به دهیاری‌ها از سال ۱۳۹۵ توسط شرکت‌های تولید کننده صورت پذیرفت که با توجه به حصول نتایج مطلوب مقرر شد تجهیز کلیه ماشین‌آلات عمرانی و خدماتی دهیاری‌ها به دستگاه ردیاب و راه‌اندازی سامانه GPS در دستور کار قرار گیرد.

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور خاطرنشان کرد: به منظور ایجاد وحدت رویه، یکپارچگی و امکان گزارش‌گیری در سطوح مختلف، شیوه‌نامه "قابلیت‌های مورد نیاز جهت راه‌اندازی سامانه تعیین موقعیت (GPS) برای ماشین‌آلات عمرانی و خدماتی دهیاری‌ها" در دو بخش قابلیت‌های نرم‌افزاری(سامانه) و قابلیت‌های سخت‌افزاری(دستگاه ردیاب) توسط این حوزه معاونت تهیه و تدوین شده و توسط ریاست سازمان برای اجراء به معاونان امور عمرانی استانداری‌های کشور ابلاغ شد.

جندقیان ابراز امیدواری کرد: با تجهیز ماشین آلات عمرانی و خدماتی دهیاری‌ها به دستگاه ردیاب و راه‌اندازی سامانه تعیین موقعیت(GPS)، بازدهی بهره‌گیری از این ماشین‌آلات در کمک به انجام وظایف دهیاری‌ها، افزایش قابل توجهی داشته باشد.

یادآور می‌شود؛ سیستم ردیاب خودرو، وسیله‌ای برای تعیین موقعیت جغرافیایی خودرو و نمایش موقعیت آن بر روی نقشه است. این سیستم از دو بخش نرم‌افزاری و سخت‌افزاری تشکیل شده است که بخش نرم‌افزاری این سیستم تحت وب بوده و به سهولت با استفاده از رایانه و تلفن همراه قابل دسترسی است. بخش سخت‌افزاری نیز شامل دستگاه ردیاب است که در محلی خاص بر روی ماشین‌آلات ‌نصب می‌شود که اطلاعات دریافتی توسط  GPS و سایر فرامین با استفاده از یک بستر انتقال اطلاعات مانند  GPRS بین مرکز کنترل و ماشین‌آلات تبادل می‌شود.

کد خبر 401189

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.